Προγνωστικά

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ: Νικά και ελπίζει

on

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (21:45): Να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών που είχε η Μάντσεστερ Σίτι θέλει η Λίβερπουλ και να μειώσει και πάλι στον πόντο. Συγκλονιστικό το φινάλε στην Premier League, ιδανικό για όλους εμάς τους ουδέτερους. Στο στοίχημα προφανώς και η ομάδα του Κλοπ και του Τσιμίκα δίνεται πιο μπροστά. Στον πρώτο γύρο επικράτησε με 4-0, με δύο γκολ του Ζότα και ένα από Τιάγκο Αλκάνταρα και Φαν Ντάικ.

Η Σαουθάμπτον έχει σωθεί μαθηματικά. Καλά, όχι ότι θα έπεφτε με τις ομάδες που έχει από κάτω της. Εδώ και σχεδόν 70 μέρες έχει μεγάλη πτώση στην απόδοσή της. Ηττήθηκε 3-0 από την Μπρέντφορντ και πριν είχε χάσει 2-1 εντός από την Κρίσταλ Πάλας. Έχει μόλις μία νίκη, το 1-0 επί της Άρσεναλ, σε 10 παιχνίδια! Σκεφτείτε πόσο καλή παρουσία είχε πριν για να έχει κάνει ένα τέτοιο σερί και να μην κινδυνεύει.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ έχει ισχυρό κίνητρο. Μετά το 2-2 στο Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι, αν κερδίσει μειώνει στον πόντο. Και τελευταία αγωνιστική (Λίβερπουλ-Γουλβς, Σίτι-Άστον Βίλα) θα κριθεί ο τίτλος, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα μπροστά. Πήρε το FA Cup κερδίζοντας στα πέναλτι την Τσέλσι, με τον Κώστα Τσιμίκα να σκοράρει το νικητήριο πέναλτι! Ζει το όνειρό του! Στο πρωτάθλημα, οι «κόκκινοι» νίκησαν 2-1 την Άστον Βίλα και επέστρεψαν στις νίκες μετά το 1-1 με την Τότεναμ. Είναι σε φοβερή κατάσταση, πάντως, με τελευταία ήττα της το 1-0 από τη Λέστερ στις 28 Δεκεμβρίου!! Εκτός Σαλάχ και Φαν Ντάικ, το ίδιο και ο Φαμπίνιο, αμφίβολος ο Ρόμπερτσον. Αλλά υπάρχει ο Τσιμίκαρος να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής.

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ (21:45): Στηρίζω τη Λίβερπουλ στο ματς αυτό. Γενικότερα επί εποχής Κλοπ δείχνει απίστευτη βελτίωση, τεράστια σταθερότητα και απίθανη συνέπεια. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλη ομάδα να φτάσει στα κόκκινα τη Σίτι. Και εμείς βλέπουμε αυτήν την επική μάχη ανάμεσα σε δύο καταπληκτικές ομαδάρες. Επιστρέφω. Είπα θα στηρίξω τη Λίβερπουλ. Κερδίζει και τα παίζει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική. Πάμε στοίχημα με 2 Ημίχρονο / 2 Τελικό στο 2.00.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *