Προγνωστικά

Σεβίλλη – Γρανάδα: Να μην μπει σε μπελάδες

on

Σεβίλλη – Γρανάδα (22:00): Χωρίς νίκη σε τέσσερα σερί ματς στο πρωτάθλημα η Σεβίλλη, είναι προφανές πως περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ισόβαθμη πλέον με Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, ηττήθηκε με δυσκολία στη Βαρκελώνη την προηγούμενη αγωνιστική. Η Μπάρτσα δεν έβρισκε λύση μέχρι το 70’, σε εκείνο το λεπτό σκόραρε ο Πέδρι για το τελικό 1-0. Στους 57 βαθμούς πλέον η Σεβίλλη, είδε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο που τρέχουν σερί νικών να τη φτάνουν στη βαθμολογία.

Έμεινε εκτός και από το Europa League από τη Γουέστ Χαμ, πρέπει να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα για να μη χάσει τα πάντα. Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε και μια θέση στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου. Στο -4 είναι αυτή τη στιγμή η Μπέτις, μετά την τελευταία της νίκη επί της Οσασούνα. Έξι απουσίες για τη Σεβίλλη, αφού απουσιάζουν οι Ακούνια, Ρεκίκ, Φερνάντο, Ντιλέινι, Τόρες και Σούσο. Επιστρέφει ο Πάπου Γκόμες.

Σεβίλλη – Γρανάδα (22:00): Τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς πήρε η Γρανάδα, που είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στο συν τρία από τη Μαγιόρκα, σαφώς και δεν μπορεί να νιώθει άνετα για την παραμονή της στην κατηγορία. Με το πάθος που έβγαλε πάντως απέναντι στη Βαγιεκάνο μπορεί να τα καταφέρει στο φινάλε. Σε ένα ματς που βρέθηκε με 0-2 πίσω στο σκορ μόλις στο 17’, η Γρανάδα κατάφερε και επέστρεψε. Με γκολ του Μολίνα στο 67’ και πέναλτι του Μίγια στο 94’. Πηγαίνει στη Σεβίλλη χωρίς τον Κάρλος Νέβα, τον Ροτσίνα, τον Αρίας, τον Γκοναλόν.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δεν έχει άλλα περιθώρια η Σεβίλλη. Ήδη έχει μπει σε περιπέτειες, θα μπει σε ακόμα μεγαλύτερες αν δεν τα καταφέρει ούτε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Στο 1.40 ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με γκολ και να μας δώσει μια καλή επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ώρα για… ξέσπασμα από τη Σεβίλλη, πάμε στοίχημα με over 0,5 γκολ ημίχρονο και «άσο» σε απόδοση 1.85.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *