Προγνωστικά

Σοσιεδάδ – Ίντερ: Προβάδισμα

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σοσιεδάδ – Ίντερ, για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Σοσιεδάδ – Ίντερ (22:00): Επιστροφή μετά από δέκα χρόνια για τη Σοσιεδάδ στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Οι Βάσκοι έκαναν εξαιρετική σεζόν πέρυσι και επιβραβεύτηκαν, κατακτώντας την 4η προνομιούχο θέση στο πρωτάθλημα της La Liga. Στην Ευρώπη, η ομάδα του Ιμανόλ Αλκουασίλ έπαιξε στο Europa League και είχε μια σχετικά καλή παρουσία. Βρέθηκε σε όμιλο με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ομόνοια και Σερίφ και κατέκτησε την πρώτη θέση, που της έδωσε αυτόματα την πρόκριση για τους «16». Εκεί, συνάντησε τη μετέπειτα φιναλίστ, Ρόμα και αποκλείστηκε με ήττα 2-0 στη Ρώμη και ισοπαλία 0-0 στο γήπεδό της. Φέτος, ο όμιλος είναι πιο ισορροπημένος αφού εκτός από την Ίντερ, υπάρχουν η Μπενφίκα και η Σάλτσμπουργκ. Δεν έχει «βρει τα πατήματά της» ακόμη, αφού μετά από πέντε αγώνες πρωταθλήματος, έχει απολογισμό μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, την οποία γνώρισε την Κυριακή (17/9) από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Σταθερά εκτός βρίσκονται οι Ελουστόντο (μπακ/στόπερ), Μερκελάνθ (εξτρέμ) και ο ανέτοιμος Αντρέ Σίλβα επιθετικός). Τιμωρημένος είναι ο Κάρλος Φερνάντες (επιθετικός).

Με στόχο να επαναλάβει την περυσινή πορεία, αλλά, με την ευχή να καταφέρει στο τέλος να πανηγυρίσει, ξεκινάει στη φετινή διοργάνωση η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» έφτασαν πέρυσι μέχρι το τέλος του δρόμου, αλλά, ηττήθηκαν στον τελικό από τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0. Έμειναν με το παράπονο, γιατί στο συγκεκριμένο παιχνίδι (όχι συνολικά μέσα στη σεζόν) έπαιξαν καλύτερα και ίσως δικαιούνταν κάτι περισσότερο. Βέβαια, ο βασικός στόχος της σεζόν είναι να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος και με το… καλημέρα έδειξε ότι είναι το φαβορί στη φετινή Serie A. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έχει μπει «με το πόδι στο γκάζι», έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και οδηγεί την κούρσα. Μόντσα, Κάλιαρι και Φιορεντίνα ήταν τα πρώτα «θύματα», αλλά η τελευταία νίκη ήταν η πιο εντυπωσιακή και αυτή που προκάλεσε μεγαλύτερο «θόρυβο». Μιλάμε, φυσικά, για το 5-1(!) επί της συμπολίτισσας Μίλαν, την οποία έκανε να μοιάζει με ομάδα της σειράς. Εκτός πλάνων τέθηκαν οι Τσαλχάνογλου (μέσος) και Κουαδράδο (μπακ-χαφ), οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις.

Σοσιεδάδ – Ίντερ (22:00): Ισορροπημένο σετ αποδόσεων, με μικρό προβάδισμα στο διπλό. Η Ίντερ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, σε αντίθεση με τη Σοσιεδάδ, η οποία ακόμη… ψάχνεται. Εκτιμώ ότι λόγω ποιότητας και εμπειρίας, οι «νερατζούρι» μπορούν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς. Πάω στην επιλογή Χ2 & Over 1,5 σε απόδοση 1.83.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *