Προγνωστικά

Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ: Γκολ και θέαμα

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ, για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ (22:00): Μια πορεία ανάλογη με αυτή που έκανε πέρυσι, όταν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, θέλει να πραγματοποιήσει και φέτος η Μπενφίκα. Οι «αετοί» της Λισσαβόνας αποκλείστηκαν από την μετέπειτα φιναλίστ, Ίντερ, από την οποία ηττήθηκαν 2-0 στο «Νταλ Λουζ» και με την οποία ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στο Μιλάνο. Η τύχη τα έφερε να βρίσκονται φέτος στον ίδιο (Δ’) όμιλο, τον οποίο συμπληρώνει η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ έχει ξεκινήσει με τέσσερις νίκες και μια ήττα σε πέντε αγώνες. Στο τελευταίο παιχνίδι, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Βιθέλα και με 12β. βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, την οποία μοιράζονται Πόρτο, Σπόρτινγκ και Μποαβίστα. Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς είναι τραυματίες οι Γιούρασεκ (αρ.μπακ), Μπερνάτ (αρ.μπακ) και Γκουέντες (μεσοεπιθετικός). Ως γνωστόν, από την ομάδα αποχώρησε το καλοκαίρι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Με στόχο την πρόκριση από έναν σχετικά ισορροπημένο όμιλο, μπαίνει στον φετινό μαραθώνιο η Σάλτσμπουργκ. Η αυστριακή ομάδα δεν τα κατάφερε πέρυσι σε γκρουπ με Μίλαν-Τσέλσι και τερμάτισε στην 3η θέση, πάνω από τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως, στα πρώτα νοκ άουτ του Europa League, έπεσε πάνω στη μετέπειτα φιναλίστ, Ρόμα και αποκλείστηκε. Δεν έγινε εύκολα, αφού πήρε το εντός έδρας παιχνίδι με 1-0, αλλά στη ρεβάνς της Ρώμης ηττήθηκε με 2-0. Στο φετινό πρωτάθλημα, οδηγεί την κούρσα με 19β. μετά από 7 αγωνιστικές, αλλά, για την ώρα βρίσκει αντίσταση από τη Στουρμ Γκρατς, με την οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στο μεταξύ τους ντέρμπι το περασμένο Σάββατο (16/9). Ο απολογισμός για την ομάδα του Γκέρχαρντ Στρούμπερ είναι έξι νίκες και μια ισοπαλία. Αρκετά είναι τα προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού οι Βάλνερ (αμυντικός), Όκο (αμυντικός), Γέο (μέσος), Ομορέγκι (χαφ) και Φερνάντο (φορ). Ερωτηματικό υπάρχει με τον Σολέ (χαφ).

Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ (22:00): Η Μπενφίκα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά θεωρώ υπερβολικά χαμηλή την τιμή του άσου. Η Σάλτσμπουργκ είναι φύσει επιθετική ομάδα και εκτιμώ ότι μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά στη Λισσαβόνα. Πάω στην επιλογή Goal/Goal & Over 2,5 στο καλοπληρωμένο 2.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *