Προγνωστικά

Σούντσβαλ – Χάκεν: Φαβορί που πληρώνει 2.67

on

Σούντσβαλ – Χάκεν (20:00): «Όρθια» έμεινε η Σούντσβαλ στην έδρα της Βάρναμο (1-1), σε ένα ματς που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη. Έτσι, μετά τη νίκη-έκπληξη επί της Μάλμε, η ομάδα του Χένρικ Άνστραντ πήρε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Έφτασε τους 10β., παραμένοντας κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου, δεν έχει αφήσει να ξεφύγουν οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω. Βάρμπεργκς και Βάρναμο έχουν 14 και 13β. αντίστοιχα, συνεπώς η μάχη προμηνύεται μεγάλη.

Σούντσβαλ – Χάκεν (20:00): «Φρένο» στο μικρό αρνητικό σερί με τις δύο σερί ισοπαλίες, έβαλε η Χάκεν. Η ομάδα του Περ-Ματίας Χόγκμο έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες της να την πλησιάσουν, αλλά χάρη στο διπλό στην έδρα της Μιάλμπι, διατηρήθηκε στην κορυφή. Ήταν μια δύσκολη νίκη, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να φτάσει στο 2-1. Χάρη σε αυτό το τρίποντο, έφτασε τα 8 στο πρωτάθλημα και τους 28β. Η Τζουργκάρντεν με τη νίκη του Σαββάτου (16/7) την προσπέρασε, αφού έφτασε τους 30, αλλά έχει και δύο ματς περισσότερα.

Σούντσβαλ – Χάκεν (20:00): Άλλες 23 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες. Η Χάκεν έχει τη μερίδα του λέοντος στις νίκες με 12 έναντι 7 της Σούντσβαλ, ενώ 4 παιχνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα. Στην «NP3 Arena» έχουν γίνει 11 αγώνες, με απολογισμό 3 νίκες για τους γηπεδούχους, 5 νίκες για τους φιλοξενούμενους και 3 ισοπαλίες. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό ότι σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Χάκεν έχει 6(!) συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας με 11-1 τέρματα.

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί στο στοίχημα και αυτό είναι η Χάκεν. Περιμένω να επιβεβαιώσει τον τίτλο της, έχοντας και την παράδοση με το μέρος της. Ωστόσο, θα πάω σε επιλογή με γκολ, αφού, παρότι πρωτοπόρος, έχει κρατήσει μόλις μια φορά ανέπαφη την εστία της. Φέτος έχει 12/13 αμφίσκορα, ενώ η αντίπαλός της έχει 8/13. Πάμε στοίχημα με «2 και Goal/Goal» σε απόδοση 2.67.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *