Προγνωστικά

Εστουδιάντες – Μπαράκας Σέντραλ: Θα δώσουν μάχη

on

Εστουδιάντες – Μπαράκας Σέντραλ (01:00): Υπό το σοκ του αποκλεισμού από την Μπελγράνο στο κύπελλο, ηττήθηκε και από την Τίγκρε με 2-1 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ στο 17′, δεν έβγαλε αντίδραση και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ήρθε και το 2-0 από τους γηπεδούχους. Μόνο τότε άρχισε να παίρνει τα πάνω της και να… ξυπνάει για να πιέσει. Κατάφερε να μειώσει στο 68′, αλλά μέχρι εκεί. Δεν τα πάει καλά στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, αλλά το μυαλό είναι περισσότερο στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε αρχές Αυγούστου.

Εστουδιάντες – Μπαράκας Σέντραλ (01:00): Επηρεασμένη από τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ηττήθηκε με 1-3 και από την Αρχεντίνος εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε να χάνει το 16′ με πέναλτι, αλλά ισοφάρισε άμεσα για το 1-1 στο 22′. Το ματς είχε φάσεις εκατέρωθεν στη συνέχεια, αλλά εν τέλει η Αρχεντίνος ήταν αυτή που βρήκε το γκολ στο 81′. Βγήκε μπροστά μήπως και βρει την ισοφάριση αλλά άφησε κενούς χώρους όπως ήταν λογικό και στις καθυστερήσεις ήρθε το 1-3. Είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και πρέπει να βρει άμεσα σταθερότητα. Μετράει 7/8 G/G στο πρωτάθλημα και είναι χαρακτηριστικό του πως αγωνίζεται.

Εστουδιάντες – Μπαράκας Σέντραλ (01:00): Καμία από τις δύο δεν πατάει καλά, θέλουν αποτελέσματα και ψάχνουν λύσεις. Βάζουν αλλά και δέχονται γκολ και δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό τέμπο το μεταξύ τους. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 2.27.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *