Προγνωστικά

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ: Δείχνει πιο έτοιμη

on

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ (21:30): Λένε πως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι σημαντικό να μην χάνεις. Και αυτό έκανε η Στουτγκάρδη στο ντέρμπι παραμονής με την Αρμίνια στο Μπίλεφελντ. Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και παρέμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με 27β., αφήνοντας την αντίπαλό της από κάτω στους 26. Προφανώς και δεν έχει κριθεί τίποτε, αλλά σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν δείχνει καλά δείγματα, καθώς «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ (21:30): Από μεγάλη «σφαλιάρα» και μάλιστα στο «Signal Iduna Park» προέρχεται η Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια προερχόταν από αήττητο σερί έξι αγώνων (3-3-0) και προσπαθούσε να μείνει το κυνήγι του τίτλου, αλλά ήρθε η Λειψία να της ρίξει μια ξεγυρισμένη τεσσάρα (1-4) και να της «κόψει τα φτερά». Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δικαίως γνώρισε την ήττα-διασυρμό. Έξι στροφές πριν το φινάλε βρίσκεται στο -9 από την κορυφή έχοντας (57β. έναντι 66β. της Μπάγερν Μονάχου. Όμως, οι Βαυαροί κινδυνεύουν να χάσουν στα χαρτιά το τελευταίο ματς με τη Φράιμπουργκ, καθώς έπαιξαν με 12 παίκτες για μερικά δευτερόλεπτα. Σε τέτοια περίπτωση, η διαφορά θα πάει στους 6.

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ (21:30): Δεν λείπουν τα προβλήματα για τους Σουηβούς. Νέες απουσίες ο στόπερ Άντον λόγω τιμωρίας και ο μέσος Κάλαϊτζιτς λόγω κορωνοϊού. Εκτός πλάνων παραμένου οι χαφ Αχαμαντά και Ναρτέι, οι μεσοεπιθετικοί Ντιντάβι και Σιλάς και ο επιθετικός Σανκό. Χωρίς νεότερα προβλήματα ταξίδεψαν οι Βεστφαλοί. Εκτός πλάνων παραμένουν οι δεξιοί μπακ Μενιέ και Πάσλακ, οι αριστεροί μπακ Σμέλτσερ και Σουλτς, αλλά και ο επιθετικός Τίγκεζ.

Τα πάντα εξαρτώνται από τις… ορέξεις της Ντόρτμουντ. Αν μπει συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο της, θα πάρει αυτό που θέλει στη «Mercedes-Benz Arena», όπως κάνει συνήθως, παρά την καλή τωρινή κατάσταση της Στουτγκάρδης. Κι αυτό μεταφράζεται σε 7 νίκες στις τελευταίες 10 επισκέψεις της. Η τιμή του διπλού είναι εξαιρετική και θα το τιμήσω στο στοίχημα μου. Αν κάποιος θέλει να ανεβάσει την απόδοση, μπορεί να κάνει έναν συνδυασμό με κόρνερ. Πάμε στοίχημα με «2» στο 1.82 ή εναλλακτικά με «2 και Over 3,5 κόρνερ της Ντόρτμουντ» στο 2.27.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *