Προγνωστικά

Τορίνο – Ρόμα: Να κλειδώσει το Europa League

on

Τορίνο – Ρόμα (21:45): Κοντεύει να αυτοκτονήσει ολοκληρωτικά η Ρόμα με την πορεία της το τελευταίο διάστημα. Δεν κέρδισε ούτε την υποβιβασμένη Βενέτσια και ας έπαιζε αυτή με δέκα παίκτες, έμεινε στο 1-1 έχοντας 40 τελικές προσπάθειες και κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Θέλει μόνο τη νίκη στο Τορίνο για να κερδίσει μια θέση, διαφορετικά θα έχει δεύτερη ευκαιρία την ερχόμενη Τετάρτη.

Στον τελικό του Conference League με αντίπαλο τη Φέγενορντ, με τον νικητή να πηγαίνει στο Europa League της επόμενης περιόδου. Η Ρόμα έχει μείνει πέντε ματς χωρίς νίκη στη Serie A, είναι στους 60 βαθμούς και στους 59 είναι η Φιορεντίνα και η Αταλάντα. «Τελικός» λοιπόν το ματς για την ομάδα του Μουρίνιο στο Τορίνο.

Τορίνο – Ρόμα (21:45): Στη μέση της βαθμολογίας η Τορίνο, είχε ένα καλό… finish στο πρωτάθλημα. Μόλις μία ήττα στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, αυτή από τη Νάπολι εντός έδρας με 0-1. Έδειξε πολύ καλό πρόσωπο το τελευταίο δίμηνο, θέλει του χρόνου να διεκδικήσει… υπερβάσεις. Πέρσι στο αντίστοιχο παιχνίδι είχε καταφέρει και είχε κερδίσει τη Ρόμα με 3-1, φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Ρωμαίοι είναι εκείνοι που έχουν μεγάλο κίνητρο σε αντίθεση με την Τορίνο που βαθμολογικά είναι αδιάφορη.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Ρόμα σίγουρα έχει στο μυαλό της τον τελικό του Conference League, πλην όμως θέλει να πάει εκεί χωρίς επιπλέον άγχος. Χωρίς ρίσκο για Ευρώπη. Με νίκη στο Τορίνο έχει στο… τσεπάκι το ευρωπαϊκό εισιτήριο και την επόμενη σεζόν. Θα πάει με σκοπό να το… τελειώσει το θέμα, θα πάμε στοίχημα με «διπλό» σε απόδοση 2.02.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *