Προγνωστικά

Τρόμσο – Χάουγκεσουντ: Γκολ αλλά δεν ξεφεύγει

on

Τρόμσο – Χάουγκεσουντ (19:00): Επιστροφή στη δράση στην Eliteserien της Νορβηγίας με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής και αφού είχε προηγηθεί η διακοπή λόγω Nations League. Οι δύο ομάδες έχουν… πλούσια προϊστορία, με την Τρόμσο να έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Κι αυτό γιατί σε 28 αγώνες μετράει 14 νίκες έναντι 7 που έχει η Χάουγκεσουντ. Επίσης 7 είναι τα παιχνίδια, στα οποία δεν υπήρξε νικητής.

Τρόμσο – Χάουγκεσουντ (19:00): Η διεύρυνση του αήττητου σερί είναι ο στόχος της Τρόμσο στην επανεκκίνηση. Στο διάστημα της διακοπής έδωσε ένα φιλικό με την εκ των ουραγών Γερβ, την οποία συνέτριψε με σκορ 5-1. Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι, φιλοξένησε την πρωτοπόρο Λίλεστρομ και χάρη σε γκολ στο 92’ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2. Η ομάδα του Γκάουτε Χέλστρουπ είναι αήττητη σε έξι παιχνίδια, αλλά στα 4 από αυτά δεν κέρδισε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι 10η με 11β., έχοντας απολογισμό 2-5-2.

Τρόμσο – Χάουγκεσουντ (19:00): Σε κακό χρονικό σημείο ήρθε η διακοπή για την Χάουγκεσουντ, καθώς μετά το τραγικό ξεκίνημα, είχε αρχίσει να βρίσκει σιγά-σιγά τα… πατήματά της. Στην αρχή μέτρησε 5 συνεχόμενες ήττες, αλλά σαν να πάτησε κάποιος το… κουμπί και ακολούθησαν δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μια ήττα. Όμως, χρειάζεται συνέχεια, αφού παραμένει στις τελευταίες θέσεις. Είναι 14η μεταξύ 16 ομάδων με μόλις 8β., έχοντας απολογισμό 2-2-6. Στο διάστημα της διακοπής, η ομάδα του Γιοστάιν Γκριντχάουγκ έδωσε φιλικό με τη Μπραν, από την οποία ηττήθηκε με 2-0.

Οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πριν τη διακοπή, αλλά το θέμα είναι αν μπορούν. Στο στοίχημα, φαβορί θεωρείται η Τρόμσο, αλλά δεν δικαιολογώ τον τόσο μεγάλο φαβοριτισμό της. Θα αποφύγω το σημείο, αφού έχει προηγηθεί ένα 20ήμερο απραξίας και θα πάω στα γκολ. Οι γηπεδούχοι έχουν δει να σημειώνεται αμφίσκορο στα 7/9 φετινά παιχνίδια τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι, παρά τη χαμηλή βαθμολογική τους θέση, έχουν σκοράρει στα 4/5 εκτός έδρας δικά τους. Πάμε στοίχημα με «Goal/Goal και Under 5,5» σε απόδοση 1.92.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *