Προγνωστικά

Τσέλσι – Άρσεναλ: Θα έχει τέμπο το ντέρμπι

on

Τσέλσι – Άρσεναλ (21:45): Λίγες μέρες μετά τη νίκη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, η Τσέλσι επιστρέφει στην Premier League. Και φιλοξενεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι, στο πρώτο ματς για το πρωτάθλημα μετά τις 9 Απριλίου. Τότε είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό 6-0 εκτός έδρας της Σαουθάμπτον, διατηρώντας έτσι την απόσταση που τη χωρίζει από την Τότεναμ. Είναι στο συν πέντε και με δύο ματς λιγότερα, δεν θα έχει πρόβλημα για να παραμείνει στην τρίτη θέση.

Προέρχεται από έναν απαιτητικό ημιτελικό με την Κρίσταλ Πάλας, όπου έβγαλε μεγάλη ένταση και σπατάλησε ενέργεια. Και υποδέχεται μια ομάδα αρκετά… πληγωμένη, που προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Η Άρσεναλ έχει κάνει πολύ μεγάλη αγωνιστική κοιλιά. Καθίζηση κανονική. Τρεις σερί ήττες, από Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον και Σαουθάμπτον και τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αφού είχε ηττηθεί και από τη Λίβερπουλ.

Τσέλσι – Άρσεναλ (21:45): Η Άρσεναλ επί της ουσίας απώλεσε τον τελευταίο μήνα το αβαντάζ που είχε πάρει σχετικά με την πρώτη τετράδα και την έξοδο στο Champions League. Η μάχη δεν τελείωσε, αφού είδε την Τότεναμ να πέφτει θύμα έκπληξης από την Μπράιτον και η διαφορά παραμένει στους τρεις βαθμούς. Ωστόσο πλέον παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Και θα πηγαίνει στο Στάμφορντ Μπριτζ θέλοντας να σταματήσει το αρνητικό της σερί και να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα του Αρτέτα, όπως και εκείνη του Κλοπ που δεν έχει τους γνωστούς Οντόι και Τσίλγουελ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η αλήθεια είναι πως το βαθμολογικό κίνητρο για την Άρσεναλ είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό της Τσέλσι. Είναι με την πλάτη στον τοίχο οι «κανονιέρηδες» και θέλουν άμεσα βαθμούς για να ανασάνουν και πάλι στη… μάχη της τετράδας. Περιμένω να κατέβει επιθετικά η ομάδα του Αρτέτα και γενικά να δούμε ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Καλή η απόδοση στα γκολ, θα πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.02.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *