Προγνωστικά

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Τελικός σε τρελό ρυθμό

on

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:45): Η ώρα του μεγάλου τελικού στο Κύπελλο Αγγλίας έφτασε. Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ στο Λονδίνο και το Γουέμπλεϊ… φοράει τα καλά του για το μεγάλο ματς. Με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα και τη Λίβερπουλ να έχει μπροστά της και την πρόκληση του τελικού του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

H Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε στο «Έλαντ Ρόουντ» απέναντι στη Λιντς μεσοβδόμαδα για το πρωτάθλημα. Επιβλήθηκε με 3-0 χάρη σε γκολ των Μάουντ, Πούλισικ και Λουκάκου, με τη Λιντς να μένει νωρίς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τζέιμς στο 24’. Οι «μπλε» έκαναν έτσι το πλέον αποφασιστικό βήμα για την έξοδό τους στο Champions League, που έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολο να τη χάσουν. Είναι στο συν τέσσερα από την Άρσεναλ και στο συν πέντε από την Τότεναμ.

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:45): Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Άστον Βίλα. Ναι μεν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά έβγαλε αντίδραση, σημείωσε δύο γκολ και επικράτησε με 2-1, παραμένοντας έτσι στο -3 από τη Σίτι δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Το πρωτάθλημα δεν είναι στα δικά της χέρια, στον τελικό Κυπέλλου όμως απέναντι στην Τσέλσι είναι εκείνη το φαβορί. Έχει φανεί άλλωστε στα χρόνια του Κλοπ πως η Λίβερπουλ στους τελικούς ξέρει τον τρόπο για να κατακτά τρόπαια.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Λίβερπουλ θα στερηθεί οριστικά τον Φαμπίνιο, όπως ανακοίνωσε χθες ο Γιούργκεν Κλοπ. Υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν θα είναι διαθέσιμος. Στο 2.07 είναι η νίκη των reds, στο 3.50 αυτή της Τσέλσι, σε ένα σετ αποδόσεων υψηλό. Θα πάω προς τα γκολ, μοιάζει περισσότερο safe επιλογή σε ματς με ομάδες που έχουν ποιότητα μπροστά. Πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.90.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *