Προγνωστικά

Φλαμένγκο – Κουιάμπα: Δείξε κάτι διαφορετικό

on

Φλαμένγκο – Κουιάμπα (02:30): Η κάκιστη παρουσία της Φλαμένγκο στο πρωτάθλημα, συνεχίζεται. Ούτε η αλλαγή προπονητή άλλαξε κάτι, μιας και ήρθε η 3η σερί ήττα, αφήνοντάς την ακόμη πιο χαμηλά! Στο στοίχημα, πάντως, ο «άσος» προσφέρεται πολύ χαμηλά, κάτω και από το 1.30. Για την ιστορία, πέρσι έπαιξαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά, με την Φλαμένγκο να φέρνει 0-0 εντός και να κερδίζει τον εκτός έδρας αγώνα με 2-0.

Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ αποτελεί τον διάδοχο το Πάουλο Σόουζα στον πάγκο της Φλαμένγκο και αυτή είναι η 3η θητεία του στην ομάδα μετά το 2012 και το 2018. Όμως, το νέο ντεμπούτο του δεν σημαδεύτηκε από καλό αποτέλεσμα. Ήττα εκτός με 3-1 από την Ιντερνασιονάλ, σε ένα ματς που συνολικά δεν ήταν κακή αλλά «πλήρωσε» σχεδόν κάθε λάθος της, κάθε αδυναμία. Δέχτηκε το πρώτο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στον αγώνα και στο 22’ έχανε με 2-0. Ήταν η 3η διαδοχική ήττα και 5η σε 11 αγώνες και την άφησε πολύ χαμηλά (12 βαθμούς με 3-3-5, 12-16 γκολ).

Πάμε και στην Κουιάμπα που είναι ακριβώς στα ίδια! Και από αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο κακή είναι φέτος η Φλαμένγκο. Έχει 3-3-5 και 9-13 γκολ και πήρε 1-1 εντός με την Μπραγκαντίνο. Ίσως να αδικείται κιόλας από το τελικό αποτέλεσμα. Πιο πριν, είχε κάνει μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Κορίνθιανς!

Φλαμένγκο – Κουιάμπα (02:30): Στα γκολ της Φλαμένγκο θα πήγαινα αλλά το να σκοράρει δύο γκολ δίνεται πολύ χαμηλά και δεν έχει αξία. Περιμένοντας να μπει δυνατά για να δείξει αντίδραση, Πάμε στοίχημα με το Γκολ πριν το 28’, στο 1.83.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *