Προγνωστικά

Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ: Για την άνοδο και 200 εκατομμύρια!

on

Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ (18:30): To ματς των… 200 εκατομμυρίων είναι εδώ. Ο τελικός που θα οδηγήσει τον νικητή στην Premier League. Με τη Χάντερσφιλτν και τη Νότιγχαμ Φόρεστ να διεδκικούν στο Γουέμπλεϊ την άνοδο και το… χρυσάφι αυτής. Ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα συναντηθούν για τέταρτη φορά φέτος, αφού εκτός από το πρωτάθλημα είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στο Κύπελλο. Η Νότιγχαμ είχε επικρατήσει με 2-1 στο τελευταίο χρονιά παιχνίδι των δυο τους.

Στο πρωτάθλημα πήραν από μία νίκη, αμφότερες εκτός έδρας. Οι δυο τους τερμάτισαν στις θέσεις κάτω από τις δύο που οδηγούσαν απευθείας στην άνοδο. Η Χάντερσφιλντ στην τρίτη θέση, η Νότιγχαμ στην τέταρτη. Η Χάντερσφιλντ ξεπέρασε το εμπόδιο της Λούτον κερδίζοντας εντός έδρας και φέρνοντας ισοπαλία εκτός, ενώ η Νότιγχαμ χρειάστηκε να φτάσει στα πέναλτι απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για να καταφέρει να βρεθεί στο ματς της ανόδου. Το Γουέμπλεϊ αναμένεται να είναι κατάμεστο από τον κόσμο των δύο ομάδων, για ένα ματς που δεν έχει φαβορί.

Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ (18:30): Ναι, στοιχηματικά συναντάμε την ομάδα της Νότιγχαμ να έχει τον πρώτο λόγο, σε αποδόσεις πάντως αρκετά υψηλές. Για παράδειγμα η νίκη της ομάδας του Στιβ Κούπερ στο 90λεπτο είναι στο 2.20, ωστόσο η πρόκρισή της είναι πολύ χαμηλότερα. Στο 1.58. Για έναν τελικό σίγουρα δεν έχει αξία μία τέτοια απόδοση. Τη Χάντερσφιλντ τη συναντάμε σε τιμές άνω του τριπλασιασμού. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν προβλήματα, θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Στοιχηματικά σίγουρα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι τόσο πριν την έναρξή του, όσο και κατά τη διάρκεια του live. Παίζεται η άνοδος στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Θα ξεκινήσουμε με τα fun bet του τελικού. Να το πάρει η Χάντερσφιλντ στην παράταση δίνει 12.00 και στα πέναλτι 11.00. Να το πάρει η Νότιγχαμ στην παράταση δίνει 11.00 και ίδια είναι η απόδοση και για τα πέναλτι. Θα πάρουμε όλες τις επιλογές, να κριθεί δηλαδή το ματς είτε στην παράταση, είτε στα πέναλτι, ως fun bets. Βασική μας επιλογή θα είναι από το ημίχρονο του αγώνα. Πάλι στην ισοπαλία θα πάμε. Πάμε στοίχημα με “Χ ημίχρονο” σε απόδοση 1.98.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *