Προγνωστικά

Γκέφλε-Χέλσινγκμποργκ: Νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή

By

on

Γκέφλε-Χέλσινγκμποργκ: Άλλη μια μέρα έκλεισε με το απόλυτο στα άρθρα. Πέρασαν και τα τρία σημεία στην Βραζιλία .Τα αφήνουμε πίσω μας και πάμε δυνατά με Σουηδία Β αφού το κουπόνι είναι φτωχό και σήμερα.

Σουηδία Β ,Γκέφλε-Χέλσινγκμποργκ (Τρίτη 20:00): Στην Β’ Σουηδίας φτάσαμε αισίως στην 11η αγωνιστική και ασχολούμαστε με το ματς που θα ρίξει και την αυλαία της. Άλλες χρόνιες θα τους βρίσκαμε στην πρώτη κατηγορία και τους δύο αντιπάλους ,που τώρα θέλουν βαθμούς για τελείως διαφορετικούς λόγους.

Η Γκέφλε θα πρέπει να ξυπνήσει άμεσα αν θέλει να σώσει την χρόνια και να παραμείνει στην κατηγορία. Ηττήθηκε εντός έδρας με το βαρύ 1-5 απ την Λαντσκρόνα και έφτασε τις 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Στην 14η θέση με μόλις 8 βαθμούς στο ενεργητικό της  και το μέλλον φαντάζει αρκετά δυσοίωνο. Στα τελευταία ματς μετράει 5/5 g/g και 4 Over 2,5 με τα τρία απ αυτά να ναι Over 3,5.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

H Χέλσινγκμποργκ είναι σε αντίθετη μοίρα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απ την κορυφή. Κάνει αυτό που πρέπει για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Κέρδισε με 1-0 την Γιονσεπινγκ εντός έδρας διεύρυνε το αήττητο σε 6 ματς και το σερί των νικών σε 3. Καθαρίζει τα παιχνίδια της με επαγγελματικό τρόπο και έχει βάλει γερές βάσεις για να πετύχει το στόχο της. Για του λόγου του αληθές έχει 5 Under 2.5 σε 6 παιχνίδια τα τρία απ αυτά συνοδεύτηκαν με G/G.

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League μπες τώρα εδώ

Γκέφλε-Χέλσινγκμποργκ: Δεν βρίσκουμε με ποιον τρόπο μπορεί να γκελάρει η Χέλσινγκμποργκ στην έδρα της κακής φέτος Γκέλφε. Η προϊστορία μεταξύ τους μας δίνει ένα εντυπωσιακό 13/13 G/G αλλά εμείς θα πάμε με το απλο 2πλο σε απόδοση 1,75 στην Winmasters.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *