Προγνωστικά

Ρουμανία-Φιλανδία: Φιλικός αγώνας στην σκιά του μουντιάλ

By

on

Ρουμανία-Φιλανδία: Το κουπόνι μικρό και φτωχό και οι ενδιαφέρον αγώνες ,όσο μπορείς να τους χαραχτηρισείς έτσι ,περιορίζοντα στα διεθνή φιλικά των Εθνικών ομάδων.

Διεθνές Φιλικό ,Ρουμανία-Φιλανδία (Τρίτη 20:30): Στο γήπεδο της Πλοέστι στην Ρουμανία θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες. Χωρίς καποιο ουσιαστικό κίνητρο απλά για να ρθουν λίγο πιο κοντά στο Μουντιάλ ,αφού έχουν αποκλειστεί και οι δυο.

Τερμάτισε τέταρτη η Ρουμανία στον 5ο ομίλο των προκριματικών του Μουντιάλ. Πίσω από Πολωνία Δανία Μαυροβούνιο. Αν και ο όμιλος δεν ήταν απαγορευτικός έκανε απογοητευτικές εμφανίσεις και δεν κατάφερε να μπει στην διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων. Στα φιλικά έχει δείξει άλλο πρόσωπο και έχει πετύχει νίκες απέναντι σε καλές ομάδες. Κέρδισε Χιλη Σουηδία Τουρκία και Ισραήλ και γνώρισε την ήττα απ την Ολλανδία.

Θες 20 ευρώ FRΕΕΒΕΤ για τους αγώνες του Champions League και του Europa League μπες τώρα εδώ

Η Φιλανδία τερμάτισε στην προ τελευταία θέση του 9ου πάνω απ το Κόσοβο με 9 βαθμούς. Ουσιαστικά ότι βαθμούς μάζεψε τους συγκέντρωσε τις τελευταίες αδιάφορες αγωνιστικές κατά την υπόλοιπη διάρκεια των προκριματικών ήταν ο σάκος του μποξ για του υπολοίπους. Με νίκες και ισοπαλίες έχει πορευθεί στου φιλικούς αγώνες ,νίκησε Εσθονία ,Ιορδανία και Μάλτα και έφερε μια ισοπαλία μόνο με τα Σκόπια.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

Ρουμανία-Φιλανδία: Αρκετά αδύναμη η Φιλανδία δεν μπορεί να διεκδίκησή και πολλά ακόμα και σε φιλικούς αγώνες όπως αυτόν. Θα πάρουμε το ρίσκο της έδρας και θα επιλέξουμε τον άσσο που τον βρίσκουμε σε απόδοση 1.65 στην Winmasters.

Εδώ θα βρεις το μεγαλύτερο bonus της αγοράς, με καλές αποδόσεις και livestream

About admin

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *