Προγνωστικά

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ: Λάθη και γκολ

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ, για το πρωτάθλημα στη Bundesliga.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ (18:30): Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξακολουθεί να μην βλέπεται! Άλλοτε την κάνει τη δουλειά της, άλλοτε όχι. Είναι η αλλαγή προπονητή; Είναι ότι έχασε κάποιους από τους καλύτερους παίκτες της; Μήπως είναι ότι δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό; Ή μπορεί και όλα μαζί; Στο Europa League, νίκησε με δυσκολία 2-1 την Αμπερντίν, χωρίς να ενθουσιάσει με την εικόνα της, έστω και αν η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από το 1-1 εκτός έδρας με την Μπόχουμ και μάλλον τυχερή ήταν που πήρε κάτι. Σε ματς που είχε ήρωα και MVP τον Τραπ, ο οποίος έκανε 9 επεμβάσεις, προηγήθηκε στο 55’ με τον Ντίνα Εμπιμπέ, αλλά ισοφαρίστηκε στο 74’ με πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και με μέτρια εικόνα, δεν έχει ηττηθεί ακόμη στη σεζόν, ενώ στο πρωτάθλημα έχει 1-3-0 και 4-3 γκολ. Εκτός για το Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ Στοίχημα ο Ρόντε (μέσος), Γιάκιτς (μέσος), αμφίβολος ο Γκέτσε (μεσοεπιθετικός), προς επιστροφή ο Αλάριο.

Η Φράιμπουργκ έρχεται κι εκείνη από ευρωπαϊκή νίκη, πέρασε με 3-2 από το Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Η αλήθεια, πάντως, ήταν πως στάθηκε αρκετά τυχερή και εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό τα λάθη των «ερυθρόλευκων». Το είπε και ο ίδιος ο Στράιχ: «Ακόμη και 2-2 να είχε έρθει το παιχνίδι, θα ήμασταν ευχαριστημένοι». Έκανε κι εκείνη αρκετά λάθη, με τη διαφορά ότι δεν τα «πλήρωσε». Αυτό, όμως, συνέβη στις δύο προηγούμενες (σερί) ήττες της, στο 4-2 εντός από την Ντόρτμουντ και στο 5-0 εκτός από την Στουτγκάρδη. Τα άλλα ματς τα έχει κερδίσει, 2-1 τη Χόφενχαϊμ, 1-0 τη Βέρντερ Βρέμης. Τιμωρημένος ο Χέφλερ (μέσος), εκτός ο Γκούντερ (αριστερό μπακ), ο Κίερε (μεσοεπιθετικός), ο Ρόζενφελντερ (κεντρικός αμυντικός), αμφίβολος ο Γκρέγκοριτς (επιθετικός).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ (18:30): Η Άιντραχτ προσπαθεί να βρει τον καλό της εαυτό, η Φράιμπουργκ να διορθώσει τα λάθη και να επιστρέψει στις νίκες. Δεν είναι στα καλύτερά τους, αλλά μπορούν να μας δικαιώσουν στα γκολ. Over 2,5, στο 1.84.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *