Προγνωστικά

Τσέλσι – Άστον Βίλα: Η ώρα της

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι – Άστον Βίλα, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Τσέλσι – Άστον Βίλα (16:00): Με μία νίκη σε πέντε αγώνες, προφανώς και δεν πας πουθενά. Ειδικά όταν είσαι η Τσέλσι και έχεις ξοδέψει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε τρεις μεταγραφικές περιόδους. Ήδη έχει αρχίσει μία μουρμούρα γύρω από τον Ποκετίνο, αλλά δεν θεωρώ πως θα υπάρξει κάτι. Βέβαια, οι «μπλε» απογοητεύουν όλο και περισσότερο. Δεν είναι μόνο η εντός έδρας ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά και η εικόνα. Δεν είναι μόνο ότι δεν μπόρεσε να επιβληθεί ούτε της Μπόρνμουθ (0-0) αλλά ότι δεν εμπνέει με την εμφάνισή της. Και οφείλει να αρχίσει να το γυρίζει όλο αυτό, μιας και δεν γίνεται να πάει και δεύτερη χρονιά «στράφι». Θυμίζουμε, η μοναδική της νίκη είναι αυτό το 3-0 επί της αδύναμης Λούτον. Προς επιστροφή Καϊσέδο, Μαντουέκε, Κουκουρέγια και Μπρόγια, εκτός οι Μπαντιασίλε (κεντρικός αμυντικός), Σαλομπάχ (μέσος), Τσουκουεμέκα (μέσος), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Ενκουνκού (επιθετικός), Λαβιά (μέσος).

Η Άστον Βίλα έκανε επική ανατροπή στο πρωτάθλημα και υπέταξε την Κρίσταλ Πάλας με 3-1. Δύσκολα, μα δίκαια. Ισοφάρισε στο 87’ με τον Ντουράν, έκανε το 2-1 στο 98’ με πέναλτι του Ντάγκλας Λουίζ και το 3-1 με τον Μπέιλι στο 101’. Πάντως, προ ημερών, την «πάτησε» στην Πολωνία, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League και ηττήθηκε 3-2 από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Τρεις φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε απάντηση μόνο στις δύο πρώτες, με τον Ντουράν στο 6’ και με τον Ντιν στο 38’. Κακή εκκίνηση, καλείται να το διορθώσει στην πορεία, έχει την ποιότητα, άλλωστε. Στο πρωτάθλημα έχει 3 νίκες και 2 ήττες ως τώρα, έχοντας χάσει τα εκτός έδρας ντέρμπι με 5-1 από τη Νιούκαστλ και με 3-0 από τη Λίβερπουλ. Δίνονται εκτός οι Μπουεντία (μεσοεπιθετικός), Ντιέγκο Κάρλος (κεντρικός αμυντικός), Μινγκς (κεντρικός αμυντικός).

Τσέλσι – Άστον Βίλα (16:00): Καλή ομάδα η Άστον Βίλα, με καλές μονάδες. Συμφωνούμε. Δεν βλέπεται ως τώρα η Τσέλσι, αλλά έχει τις μονάδες να πάρει τη νίκη, έστω και αν με 1 δις ευρώ εκτιμώ ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει καλύτερες κινήσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά έχει και αρκετές απουσίες. Ρισκάρω και επιλέγω 1 στο 1.92. Ευκαιρία να πάρει ένα ντέρμπι και τα πάνω της…

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *