Προγνωστικά

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: «Μάχη»

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης, για το πρωτάθλημα στη La Liga.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Απίθανος ο τρόπος που έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στην πρεμιέρα του Champions League. Έπαιζε στη Ρώμη με τη Λάτσιο, είχε προηγηθεί με 1-0 και είχε στον έλεγχό της το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, χάνοντας ευκαιρίες για να το καθαρίσει. Τελικά, φτάνοντας στις καθυστερήσεις, είδε τον Προβεντέλ, τον τερματοφύλακα της Λάτσιο, να σκοράρει και να διαμορφώνει το τελικό 1-1 κάτι που έφερε απογοήτευση. Όπως απογοήτευση είχε φέρει και η άσχημη εμφάνιση στο Μεστάγια εκεί που ηττήθηκε με 3-0 από τη Βαλένθια την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε στους εφτά βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια και περιμένει τη Ρεάλ στο μεγάλο ντέρμπι, το οποίο μάλλον τη βρίσκει με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς στη σεζόν. Πολλές οι απουσίες, εκτός οι Ντε Πολ, Ντεπάι, Κόκε, Ρεϊνίλντο, Σογιουντσού.

Ο Μπέλιγχαμ έκανε και πάλι το… θαύμα του. Με γκολ του Άγγλου, που έφτασε τα έξι τέρματα ήδη μέσα στη σεζόν, η Ρεάλ βρήκε στο 95′ αυτό που έψαχνε απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου στην πρεμιέρα της στο Champions League. Πήρε μια αγχωτική νίκη, αλλά μια νίκη που άξιζε απόλυτα αφού σε όλο το ματς έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι τους Γερμανούς. Όμως δεν είχε αποτελεσματικότητα. Συνεχίζει μόνο με νίκες, έχοντας έξι στα έξι σε La Liga και Champions League, οι τέσσερις τελευταίες πάντως είναι στο γκολ. Επικράτησε με 2-1 της Σοσιεδάδ με ανατροπή στο Μπερναμπέου την προηγούμενη αγωνιστική, ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι στη σεζόν. Παραμένουν εκτός οι Μιλιτάο, Κουρτουά, Γκιουλέρ και Βινίσιους.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Η Ατλέτικο θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τη Βαλένθια και να μη δει την κορυφή να απομακρύνεται. Και σίγουρα μέσα στην έδρα της μπορεί να το κάνει απέναντι σε μια Ρεάλ που έχει μόνο νίκες, πλην όμως οι περισσότερες έχουν έρθει με πολύ ζόρι. Και με τον Μπέλιγχαμ μεγάλο πρωταγωνιστή. Αξίζει να πάμε στον 1 με DNB σε απόδοση 1.92.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *