Προγνωστικά

Άουγκσμπουργκ – Κολωνία: «Κοιτάζει» Ευρώπη

on

Άουγκσμπουργκ – Κολωνία (16:30): Έκανε σημαντικό βήμα παραμονής και επικράτησε της Μπόχουμ εκτός έδρας με 2-0. Αντέδρασε έτσι στις δύο σερί ήττες που δεν είχε σκοράρει και άνοιξε την διαφορά από τα μπαράζ στους 7 βαθμούς. Η παραμονή έχει κλειδώσει ετσι κι αλλιώς και ψάχνει ένα δύο βαθμούς να τελειώνει και με τα μπαράζ. Δύσκολα θα κινδυνέψει για οτιδήποτε πάντως. Μπήκε αποφασισμένη απέναντι στη Μπόχουμ, άνοιξε το σκορ στο 15΄ και το «κλείδωσε» με πέναλτι στο 43′. Στο δεύτερο μέρος έκανε απλά διαχείριση του ματς. Με τελειώνει οριστικά όλα τα σενάρια και είναι άνετη στα δύο τελευταία, αλλά μπορεί να μην χρειαστεί καν αν βολέψουν τα άλλα αποτελέσματα.

Άουγκσμπουργκ – Κολωνία (16:30): Παλεύει με νύχια και με δόντια για έξοδο στην Ευρώπη και μετράει τρεις σερί νίκες με τριάρες. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Μπίλεφελντ και κατάφερε να πάρει σπουδαίο τρίποντο με 3-1. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 3ο λεπτό, αλλά στο 33′ έβαλε αυτογκόλ για το 1-1. Δεν πτοήθηκε όμως και στο 43′ έκανε το 2-1. Στο δεύτερο μέρος ήταν προσεκτική, έκανε διαχείριση και έψαχνε το τρίτο γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Το βρήκε εν τέλει στο 86′ και τελείωσε οριστικά το ματς. Είναι στο -1 από την 6η θέση και το πρόγραμμα την ευνοεί για κάτι καλό, αρκεί να έχουν κάποιες απώλειες και οι ομάδες από πάνω της.

Άουγκσμπουργκ – Κολωνία (16:30): Παίζει τα ρέστα της η Κολωνία για Ευρώπη και πάει από νίκη σε νίκη. Η Άουγκσμπουργκ θέλει να το τελειώνει με τα σενάρια για τα μπαράζ, αλλά πολύ δύσκολα θα μπλέξει μέχρι το φινάλε. Το μεγαλύτερο κίνητρο και η «φόρμα» είναι στα δεξιά. Πάμε στοίχημα με το 2 DNB σε απόδοση 1.83.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *