Προγνωστικά

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς

on

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (19:00): Εξ αναβολής ματς στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να έχει την αύρα της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου και τους «ερυθρόλευκους» το κίνητρο για την κατάκτηση -και μαθηματικά- του πρωταθλήματος, μέσα στη Θεσσαλονίκη. Κακά τα ψέματα, Λουτσέσκου και Μαρτίνς δεν θέλουν να χάσουν. Ο Πορτογάλος ψάχνει και το «Χ» που του κάνει, για να πανηγυρίσει το τρίτο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Και ο Ρουμάνος, να βάλει τέλος στο σερί των επτά ματς που έχει ο ΠΑΟΚ να γευθεί τη χαρά της νίκης.

Αρκετοί εκτιμούν πως ο ΠΑΟΚ θα πάει με άλλα… μυαλά στο ματς αυτό. Πως θα παίξει πιο επιθετικά σε σύγκριση με το ματς του Κυπέλλου. Βέβαια και οι δύο ομάδες, δεν φημίζονται για την ενέργειά τους και την τρομερή φυσική κατάσταση. Δείχνουν αμφότερες κουρασμένες από τις υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μου κάνει εντύπωση η απόδοση της ισοπαλίας. Το «Χ» στην Τούμπα έτσι, πληρώνει 3,36 απόδοση!

Αγαπημένη επιλογή τα οφσάιντ. Το over 3.5 στο ματς πληρώνει με 1.70 απόδοση και φαίνεται εφικτό. Με την ίδια απόδοση πληρώνει και το over 1,5 οφσάιντ του Ολυμπιακού. Τα αγοράζω και τα δύο, σε μια επιλογή που πολλές φορές μας έχει πληρώσει από το πρώτο ημίχρονο.

Πάμε με δύο ακόμη επιλογές. Έβαλε την γκολάρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι πιθανό να παίξει ξανά στην Τούμπα. Ο Ρόνι Λόπες έχει κίνητρο. Ισχυρό μάλιστα. Όπου κι αν έπαιξε, έψαξε τρόπο να σκοράρει και πολλές φορές η μπάλα κάνει περίεργα παιχνίδια, σε παίκτες με ποιότητα υπάρχει και το καλό φεγγάρι. Με απόδοση 6.00 παρακαλώ το γκολ του Λόπες, είναι μια επιλογή που μπορούμε να βάλουμε κάτι. Αν δεν είναι βασικός μάλιστα, δεδομένο πως όταν μπει αλλαγή θα είναι σε υψηλότερη απόδοση.

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου, με ένα combo. Στο 4,20 ο συνδυασμός των παρακάτω γεγονότων. Over 1,5 γκολ στο ματς, over 5,5 κόρνερ ο ΠΑΟΚ και οver 4,5 κάρτες συνολικά. Διόλου απίθανα να τα δούμε.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *