Προγνωστικά

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν: Υπάρχει αξία

on

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Ιδιαίτερο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το Στρασβούργο θέλει να γράψει ιστορία και μένει να δούμε πώς θα προσεγγίσει η Παρί τα εναπομείναντα 4 ματς μετά τη μαθηματική κατάκτηση του (10ου) πρωταθλήματος. Στο στοίχημα, πάντως, βρίσκουμε υψηλές αποδόσεις. Υπό διαφορετικές συνθήκες, δεν θα προσφερόταν τόσο ψηλά η νίκη της ομάδας του Ποκετίνο. Σε καμία περίπτωση. Στον πρώτο γύρο είδαμε ματσάρα, η Παρί προηγήθηκε 3-0 στο 27’, το Στρασβούργο μείωσε σε 3-2 στο 64’, έμεινε στο 81’ με 10 παίκτες και ο Σαράμπια διαμόρφωσε το τελικό 4-2 στο 86’. Τώρα, το Over 5,5 γκολ δίνεται στο 8.25, έτσι για την ιστορία.

Το Στρασβούργο ηττήθηκε 1-0 από την προηγούμενη πρωταθλήτρια, τη Λιλ, Η πρώτη ήττα μετά το 4-3 από την Μπορντό στις 23 Ιανουαρίου. Είχε μεσολαβήσει ένα σερί με 5 νίκες και 6 ισοπαλίες. Παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά η τελευταία ήττα την άφησε εκτός 5άδας. Και μόνο ότι έχει φτάσει 4 αγωνιστικές από το φινάλε να είναι τόσο κοντά (στο -1 από τη Νις), «λέει» τα πάντα για το πόσο εξαιρετική σεζόν κάνει. Την αποθέωσε και ο Ποκετίνο τονίζοντας πως είναι φανταστική ακόμη και αν δεν πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός δίνονται οι Αχολού, Ντουκουρέ, Καντίλ, Λιεναρ και Ματζίντ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε στο 1-1 με τη Λανς αλλά εξασφάλισε και μαθηματικά το 10ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Είχαν προηγηθεί 4 σερί νίκες. Το 3-0 επί της Ανζέ, το 2-1 με τη Μαρσέιγ, το 6-1 με την Κλερμόν, το 5-1 με τη Λοριάν. Ο Ποκετίνο ζήτησε σοβαρότητα ως το τέλος και ας πήρε ήδη τον τίτλο. Επεσήμανε, μάλιστα, πως αυτό είναι το σωστό όταν απέναντί της έχει ομάδες που παλεύουν να πετύχουν τους στόχους τους. Κρατήστε και κάτι άλλο: Μίλησε ανοικτά για την… ανάγκη να στηριχτεί ακόμη περισσότερο ο Εμπαπέ τώρα στο φινάλε για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Για την ιστορία, έχει 22 γκολ (3 με πέναλτι), έναντι 21 (2) του Τεριέ της Ρεν και 20 (7) του Μπεν Γεντέρ της Μονακό. Ντιαλό, Παρέδες, Ντράξλερ, Ικάρντι και Νταγκμπά είναι εκτός.

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Την Παρί στο 2.18, σε εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο ομάδες όπως το Στρασβούργο, δεν τη βρίσκεις κάθε μέρα. Και ας κάνει υπερβατική χρονιά. Ναι, έχει τα θέματά της, αλλά θεωρώ πως αξίζει και με το παραπάνω. Πάμε στοίχημα με το διπλό στο 2.18.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *