Προγνωστικά

Άρης Λεμεσού – Ράκοβ: Το παλεύει

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρης Λεμεσού – Ράκοβ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Champions League.

Άρης Λεμεσού – Ράκοβ (20:00): Την ήττα με 2-1 στην Πολωνία γνώρισε ο Άρης Λεμεσού από την Ράκοβ. Σε αντίθεση με τα παιχνίδια του προηγούμενου γύρου απέναντι στην Μπάτε Μπορίσοφ (6-2 εντός, 5-3 εκτός), προβλημάτισε με την εικόνα του και με την έλλειψη δημιουργίας. Μάλιστα, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα αν δεν είχε μειώσει στο σκορ, στο 88’, ο Μαγιαμπέλα. Αυτή ήταν και η μοναδική τελική για την Κυπριακή ομάδα που, ωστόσο, παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης, έστω και αν οι πιθανότητες που δίνονται δεν είναι με το μέρος της. Για την ιστορία, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ο πρωταθλητής Κύπρου πήρε και το Σούπερ Καπ Κύπρου, νικώντας 2-0 την Ομόνοια. Για το παιχνίδι με την Ράκοβ, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο κεντρικός αμυντικός, Μπρόρσον.

Η Ράκοβ δεν έκανε κάτι σπουδαίο στο πρώτο παιχνίδι, από άποψη εικόνας, αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Και θα ήταν σε ακόμη καλύτερη θέση αν είχε αποφύγει το γκολ στο τέλος. Άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον Κοσέργκιν και έκανε το 2-0 στο 63’ με το πέναλτι του Πιασέτσκι. Εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές στιγμές που βρήκε και έκανε βήμα πρόκρισης, με τους Σβάρνα (στόπερ) και Παπανικολάου (χαφ) να παίζουν βασικοί και να βγάζουν όλο το 90λεπτο. Θυμίζουμε, η πρωταθλήτρια Πολωνίας έχει περάσει ήδη δύο προκριματικούς γύρους: Πρώτα απέκλεισε την Φλόρα Ταλίν με δύο νίκες, 1-0 εντός, 3-0 εκτός, και έπειτα την Καραμπάγκ με 3-2 εντός και 1-1 στο Αζερμπαϊτζάν. Επίσης, στο πρωτάθλημα Πολωνίας έχει δώσει ήδη τρία παιχνίδια. Κέρδισε 3-0 τη Γιαγκελόνια στην πρεμιέρα, έμεινε στο 2-2 με τη Βάρτα Πόζναν και προ ημερών έχασε εκτός έδρας 2-1 από την Πιαστ Γκλίβιτσε.

Άρης Λεμεσού – Ράκοβ (20:00): Εκτιμώ ότι ο πρωταθλητής Κύπρου θα πιέσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες ανατροπής και πρόκρισης. Δίνεται ένα πιο μπροστά η πολωνική ομάδα, αλλά θα πάω με το Goal/Goal, στο 1.81.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *