Προγνωστικά

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Το πρώτο βήμα

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Champions League.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ (21:00): Δύσκολα παιχνίδια περιμένει απέναντι στην ΑΕΚ ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίσκαν. «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα σοβαρή, έμπειρη, γεμάτη διεθνείς παίκτες, παίκτες σε σοβαρές εθνικές ομάδες. Δεν πήραν τυχαία το πρωτάθλημα και το κύπελλο κόντρα σε σοβαρές ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε μία πολύ δύσκολη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η πρωταθλήτρια Κροατίας απέκλεισε την Αστάνα στον προηγούμενο γύρο, με χαρακτηριστική άνεση, κερδίζοντάς την 4-0 εντός και 2-0 εκτός έδρας. Επιπλέον, μπήκε στη σεζόν με τίτλο, κατακτώντας το Σούπερ Καπ Κροατίας, μετά το 1-0 επί της Χάιντουκ, αλλά από την ίδια ομάδα έχασε 2-1, εντός έδρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τρία ματς έχει δώσει ως τώρα, έχει κερδίσει 3-0 εκτός την Ίστρα, ενώ προ 10ημέρου έμεινε στο 0-0 εντός με την Γκόριτσα.

Η ΑΕΚ πήγε στην Κροατία γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι, στο αγωνιστικό κομμάτι του. Έτσι κι αλλιώς ήξερε εξ αρχής το πόσο δυνατά θα είναι τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Και θέλει να πάρει αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στη «μάχη» της πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League (εκεί, περιμένει η Αντβέρπ). «Εμείς πηγαίνουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαι 30 χρόνια στο χώρο και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του», δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ δεν υπολογίζει τον Γκατσίνοβιτς (μέσος), με τον Σέρβο να μένει εκτός αποστολής. Αντίθετα, εντός αυτής είναι τόσο ο Βίντα, όσο και ο Αραούχο.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ (21:00): Τεταμένο το κλίμα της αναμέτρησης, λόγω των θλιβερών γεγονότων με τον θάνατο του Μιχάλη, οπαδού της ΑΕΚ, αλλά ας μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και να μην είναι απλό. Ποντάρουμε στο να είναι ανταγωνιστική η ΑΕΚ και να το παλέψει στην Κροατία. Το Goal/Goal το βρίσκουμε στο 1.92.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *