Προγνωστικά

Σάο Πάουλο – Κορίνθιανς: Πρόκριση στο 2.10

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σάο Πάουλο – Κορίνθιανς, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Βραζιλίας.

Σάο Πάουλο – Κορίνθιανς (01:30): Η Σάο Πάουλο πραγματοποιεί μια αρκετά καλή σεζόν φέτος είναι μέσα και στους 3 στόχους που έχει θέσει στο ξεκίνημα και είναι ένα βήμα από τον τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας. Στο πρώτο ματς ηττήθηκε από την Κορίνθιανς, αλλά εντός έχει άλλον… αέρα. Προέρχεται από ισοπαλία με τη Φλαμένγκο εκτός για το πρωτάθλημα με 1-1, ενώ δέχτηκε το γκολ στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Πριν μια βδομάδα είχε περάσει εύκολα το εμπόδιο της Σαν Λορέντζο με 2-0 για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Φέτος είναι η τρίτη φορά που θα παίξει με την Κορίνθιανς, έχοντας την ήττα στο πρώτο ματς με 2-1 και μια ισοπαλία εκτός με 1-1 για το πρωτάθλημα. Εκτός για τη Σάο Πάουλο από το ματς με την Κορίνθιανς είναι οι τραυματίες Έρισον, Τζιουλιάνο Γκαλόπο, Ιγκόρ Βινίσιους και Πάτρικ. Έπαιξε κανονικά με τη Φλαμένγκο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Η Κορίνθιανς μετά το νωθρό ξεκίνημα και τις κακές εμφανίσεις, όχι μόνο βελτιώθηκε, αλλά κερδίζει συνεχώς και σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι στο «κόλπο» και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει, ενώ έχει το προβάδισμα στο ζευγάρι με τη Σάο Πάουλο. Έχει 11 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα και με 8 νίκες σε αυτό το διάστημα. Προέρχεται από νίκη με ανατροπή κόντρα στην Κορίτιμπα για το πρωτάθλημα με 3-1, ενώ στο Κόπα Σουνταμερικάνα συνεχίζει στους «8» αποκλείοντας πριν μια βδομάδα τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Στο πρωτάθλημα έχει ανέβει στην 14η θέση θέση και με ματς λιγότερο και βλέπει ξανά πρώτη δεκάδα. Εκτός για την Κορίνθιανς είναι οι τραυματίες Καντίγιο, Γκουστάβο Μοσκίτο, Λέο Νατέλ και Παουλίνιο.

Σάο Πάουλο – Κορίνθιανς (01:30): Η Σάο Πάουλο είναι πολύ καλή ομάδα, η Κορίνθιανς επίσης. Στην έδρα της όμως η Σάο Πάουλο μοιάζει ασταμάτητη, ειδικά σε ματς που πρέπει να κερδίσει. Θα τη στηρίξουμε γιατί φέτος είναι για μεγάλα πράγματα… Πρόκριση Σάο Πάουλο, στο 2.10.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *