Προγνωστικά

Άρης – Ντινάμο Κιέβου: Συνδυαστικό 2.38

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρης – Ντινάμο Κιέβου, για τα προκριματικά στο Europa Conference League.

Άρης – Ντινάμο Κιέβου (21:15): Στα καλοκαιρινά προκριματικά, αυτό που μετράει είναι η πρόκριση και αυτό κρατάει ο Άρης από τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Αραράτ. Μετά το 1-1 της Αρμενίας, όπου οι «κίτρινοι» έδωσαν δικαιώματα στην Αραράτ, η ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Το άγχος ήταν εμφανές στα πρόσωπα και στα… πόδια των παικτών της ελληνικής ομάδας, η οποία, έστω και με ζόρι, έφτασε στο προκείμενο, που ήταν η νίκη, χάρη σε ένα γκολ του Φαμπιάνο στο 80’, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-0. «Αν δούμε την εικόνα και των δύο παιχνιδιών, νομίζω ότι δίκαια περάσαμε» δήλωσε ο Τόλης Τερζής, ο οποίος στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου. Εκτός ομάδας έχει τεθεί ο φορ Γκρέι, ο οποίος δεν υπολογίζεται πλέον, ενώ και ο στόπερ Μπράμπετς δεν θα είναι διαθέσιμος για το αποψινό παιχνίδι, παρότι μπήκε στη λίστα. Απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του εξτρέμ Σαβέριο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προτελευταία προπόνηση.

Μπορεί να έχει χάσει μεγάλο μέρος της αίγλης του παρελθόντος, αλλά η Ντινάμο Κιέβου εξακολουθεί να αποτελεί ένα «βαρύ» όνομα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και στις διπλές αναμετρήσεις με τον Άρη λογίζεται ως φαβορί. Προπονητής είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου (πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν), ο οποίος θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ουκρανικού ποδοσφαίρου. Τα μεγάλα ονόματα απουσιάζουν από το ρόστερ, κάτι απόλυτα λογικό αφού οι ξένοι παίκτες έχουν αποχωρήσει από τη χώρα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. Παρόλα αυτά, διαθέτει αρκετούς από την εγχώρια «αφρόκρεμα», οι οποίοι στελεχώνουν σε μεγάλο βαθμό την εθνική Ουκρανίας! Γιαρμολένκο και Μπουγιάλσκι αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην επίθεση και αν δεν προσεχθούν, θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα. Στο πρωτάθλημα της χώρας ξεκίνησε δυναμικά, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες με Μινάι (4-1 εντός) και Όμπολον (4-2 εκτός). Όποια ομάδα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μπεσίκτας-Νέφτσι Μπακού.

Άρης – Ντινάμο Κιέβου (21:15): Ο Άρης πρέπει να ξεπεράσει εαυτόν αν θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και μέχρι ώρας δεν έχει βρει τα πατήματά του. Δεν σημαίνει ότι είναι χαμένος από χέρι, αλλά η Ντινάμο Κιέβου έχει το προβάδισμα. Πάω στην επιλογή Χ2 & Goal/Goal στο εξαιρετικό 2.38.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *