Προγνωστικά

Χάιντουκ – ΠΑΟΚ: Στην πίεση

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Χάιντουκ – ΠΑΟΚ, για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Χάιντουκ – ΠΑΟΚ (22:00): Με θετικό τρόπο έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα η Χάιντουκ, η οποία έχει δύο στις δύο νίκες. 2-1 στο ντέρμπι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και 1-0 στο ματς κόντρα στη Ριέκα. Το παιχνίδι με την Όσιγιεκ για την τρίτη αγωνιστική αναβλήθηκε και έτσι θα πάει ξεκούραστη στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρω του Conference League. Μια καλή ομάδα, που έχει κάνει βήματα προόδου και έχει στις τάξεις της και τον γνωστό μας από τη θητεία του στην ΑΕΚ, Μάρκοι Λιβάγια. Στο ρόστερ της από φέτος και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ενώ εκεί παίζει και ο Οφόε, κάποτε παίκτης του Ολυμπιακού. Επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να προκαλέσει ζημιές αν δεν είναι προσεκτικός ο ΠΑΟΚ.

Αν και πέρασε από… χίλια κύματα, ο ΠΑΟΚ τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Μετά το 1-1 της Τούμπας, η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας, σε ένα ματς πάντως που δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά και να το καθαρίσει. Είναι λίγο παραπλανητικό το αποτέλεσμα, αν δούμε τη γενική εικόνα του αγώνα. Σαφώς δυσκολότερη η αποστολή απέναντι στη Χάιντουκ, μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Φιλοδοξία να βρεθεί στους ομίλους έχει πάντως και ο ΠΑΟΚ. Ένα πρόβλημα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς αποβλήθηκε στο ματς με την Μπεϊτάρ ο Αουγκούστο και δεν είναι διαθέσιμος.

Χάιντουκ – ΠΑΟΚ (22:00): Η Χάιντουκ στην έδρα της είναι εξαιρετική και μπορεί να ασκήσει πίεση. Κυρίως στα πρώτα λεπτά των αγώνων μπαίνει με φόρα, παίρνει τον έλεγχο και θέλει να δημιουργεί. Θα είναι δύσκολο βράδυ για τον ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι πως ο άσος είναι σε μια απόδοση που έχει αξία. Στο 2.30 η νίκη της Χάιντουκ, θα επιλέξουμε τον Άσο.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *