Προγνωστικά

Νέφτσι – Μπεσίκτας: Επιβεβαίωση ανωτερότητας

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νέφτσι – Μπεσίκτας, για τα προκριματικά στο Europa Conference League.

Νέφτσι – Μπεσίκτας (20:00): Πήρε αυτό που ήθελε η Νέφτσι στον προηγούμενο γύρο, όπου απέκλεισε την Ζελιέζνιτσαρ (Βοσνία) με συνολικό σκορ 4-2. Στον πάγκο της κάθεται ο Άντριαν Μούτου από φέτος. Στον πρώτο αγώνα, εκτός έδρας, σε ένα μέτριο και μοιρασμένο ματς, ισοφάρισε σε 2-2 στο 95’ με τον Χατζίγιεφ, ενώ στον δεύτερο, εντός, κυριάρχησε και αυτό το 2-0 ήταν υπέρ-αρκετό. Τώρα, φυσικά, το έργο της είναι σαφώς πιο δύσκολο, πολύ (πιο) μεγάλο δείχνει το «εμπόδιο» της Μπεσίκτας. Πέρσι, για την ιστορία, δεν κατάφερε να παίξει σε ευρωπαϊκό όμιλο, μιας και αποκλείστηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League από τη Ραπίντ Βιέννης (στην παράταση). Επίσης, ούτε το 2021-22 είχε καταφέρει κάτι καλό. Τότε, μάλιστα, είχε γνωρίσει 3 διαδοχικούς αποκλεισμούς: Από Ολυμπιακό στο Champions League, από Ελσίνκι στο Europa League, από Μακάμπι Χάιφα στο Europa Conference League! Πέρσι, στο πρωτάθλημα (Αζερμπαϊτζάν) τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ φέτος, στην προ ημερών πρεμιέρα της, έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Καπάζ, σε ένα αποτέλεσμα-έκπληξη.

Η Μπεσίκτας συνεχίζει και φέτος με τον Σενόλ Γκιουνές στον πάγκο της και προφανώς στοχεύει στην πρόκριση στους ομίλους, οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία. Άλλωστε, δεν έχει ούτε καν το περιθώριο «λάθους». Πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση, στο -2 από τη Φενέρμπαχτσε αλλά και στο -10 από τη Γαλατασαράι, φέτος στοχεύει στην κορυφή, αλλά θέλει ακόμη δουλειά και ενίσχυση. Αναμφίβολα, κορυφαία μεταγραφή αυτή του διεθνούς Κροάτη εξτρέμ, Ρέμπιτς, όπως και του Αμαρτέι (χαφ από Λέστερ), την ώρα που ακούγονται και ονόματα όπως ο Πέπε (Άρσεναλ) και ο Τσάμπερλεϊν (Λίβερπουλ). Ξεκίνησε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο το φετινό της ταξίδι στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, όπου πήρε άνετα την πρόκριση κόντρα στα Τίρανα με συνολικό σκορ 5-1. Νίκησε 3-1 εύκολα στην Τουρκία και 2-0 στην Αλβανία. Αποβλήθηκε ο Μαζουακού στο δεύτερο ματς και θα λείψει τώρα από τη «μάχη» στο Αζερμπαϊτζάν. Εκτός δίνεται ο εξτρέμ Γκεζάλ, όπως και οι στόπερ Σανούκ και Ουζουνχάν.

Νέφτσι – Μπεσίκτας (20:00): Δεν χωράει αμφιβολία ότι η φιλοξενούμενη ομάδα έχει μεγαλύτερη ποιότητα. Και αυτό οφείλει να το δείξει και εδώ, ώστε να κάνει βήμα πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα. Το Over 1,5 Μπεσίκτας το παίρνουμε στο 1.78.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *