Προγνωστικά

Άρης – Παναθηναϊκός: Σε κρίσιμο σημείο η σειρά

on

Άρης – Παναθηναϊκός (19:30): Άρης και Παναθηναϊκός έδωσαν ήδη το πρώτο ματς τους, στην έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League και τώρα αλλάζουν έδρα και αγωνίζονται στο 2ο της σειράς. Όσα είδαμε στο πρώτο ματς, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, για κάποια τεράστια ανάλυση. Ο Παναθηναϊκός έκανε με χαρακτηριστική ευκολία το 1-0, έμεινε σε όλο το ματς σε υψηλό ρυθμό και αυτό έδειξε τον τρόπο που θα πορευτούν οι «πράσινοι». Θέλουν άλλη μια νίκη για την επόμενη φάση και θα προσπαθήσουν να την κάνουν στην Θεσσαλονίκη. Το τελικό σκορ ήταν 109-79 και δείχνει ακριβώς στο πως πήγε όλο το ματς.

Άρης – Παναθηναϊκός (19:30): Από την αρχή ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει ανεβάσει στο υψηλότερο επίπεδο την συγκέντρωση του, σε αυτή την φάση της σεζόν και η διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώθηκε στο παρκέ. Ο Άρης δεν μπήκε ποτέ στο ματς και δεν έχουμε πολλά να σχολιάσουμε, πέρα από το γεγονός ότι τον περιμένουμε κάπως καλύτερο στην έδρα του. Αυτό έδειξε και στην κανονική διάρκεια. Από την άλλη, οι «πράσινοι» χρησιμοποιούν αυτά τα ματς, με το βλέμμα στους Τελικούς, αλλά έδειξαν ότι η συγκέντρωση τους είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Παπαπέτρου ξεχώρισε για τον Παναθηναϊκό με 19 πόντους και ο Κέλι είχε άλλους τόσους για τον Άρη. Δύσκολα θα δούμε κάποια μεγάλη έκπληξη στην Θεσσαλονίκη, με την διαφορά των δύο ομάδων να είναι πολύ μεγάλη.

Στο ποντάρισμά μας θα επιλέξουμε να πάμε στοίχημα με το «διπλό» του Παναθηναϊκού με -10.5 πόντους χάντικαπ και Over 145.5 πόντους στο ματς, που το βρίσκουμε στο 1.91. Δεν περιμένουμε να αλλάξουν πολλά σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά περιμένουμε λίγο μεγαλύτερη πίεση από τον Άρη.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *