Προγνωστικά

Αμβούργο – Χέρτα Βερολίνου: Με το όνειρο της επιστροφής

on

Αμβούργο – Χέρτα Βερολίνου (21:30): Γράφαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, πως το timing είναι καλύτερο για το Αμβούργο. Διότι πήγε στο μπαράζ για μια θέση στην Bundesliga με την ψυχολογία στα ύψη από την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας. Με “διπλό” που την έστειλε εκεί, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με καλή ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνέβαινε στη Χέρτα. Το αντίθετο.

Η ομάδα του Βερολίνου πήγε πληγωμένη στο μπαράζ. Έχασε την απευθείας παραμονή στην τελευταία φάση της τελευταίας αγωνιστικής στη Bundesliga. Καταρρακώθηκε ψυχολογικά απ’ όλο αυτό και στη… δεύτερη ευκαιρία της ήταν αναγκασμένη να πάει να παίξει το πρώτο αγώνα χωρίς έξι βασικούς ποδοσφαιριστές λόγω προβλημάτων. Αυτό το 0-1 λοιπόν στο Βερολίνο, που δίνει και το προβάδισμα στο Αμβούργο, ακούστηκε μάλλον… φυσιολογικά στα αυτιά όλων. Δικαιώνοντας και τη στήλη.

Αμβούργο – Χέρτα Βερολίνου (21:30): Η Χέρτα πηγαίνει με προβλήματα και στο Αμβούργο, αφού θα απουσιάζουν οι Ντάρνταϊ, Γκέχτερ, Γιάρσταϊν, Κλούντερ, Λι, Σέλκε, Σβολόφ. Αμφίβολος είναι ο Λότκα. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάζουν οι Λέιμπολντ και Σούχονεν. Το Αμβούργο πηγαίνει μετά από πέντε αήττητα παιχνίδια στο συγκεκριμένο ματς, θέλοντας να τελειώσει τη δουλειά και να επιστρέψει εκεί που ανήκει: στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πρέπει να το τονίζουμε για να υπάρχει στο μυαλό όλων. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Οποιαδήποτε νίκη με ένα γκολ διαφορά της Χέρτα θα στείλει το ματς στην παράταση και αν δεν αλλάξει κάτι θα πάει στα πέναλτι. Το Αμβούργο, πάντως, έχει το προβάδισμα από το 1-0, έχει την ψυχολογία, το μομέντουμ και μια εξέδρα που θα… βράζει. Θα χάσει τέτοια ευκαιρία και θα περιμένει ακόμα έναν χρόνο; Δύσκολο. Θα ποντάρουμε σε όλα αυτά. Πάμε στοίχημα με άσο σε απόδοση 2.18.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *