Προγνωστικά

Άρης – ΠΑΟΚ: Προσεκτικά στο ντέρμπι

on

Άρης – ΠΑΟΚ (19:30): Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι εδώ. Και θα μιλούσαμε για μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και ο Άρης κάθε Κυριακή… καίγεται για τους βαθμούς, πλην όμως σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει μονάχα η βαθμολογία. Το κίνητρο είναι τεράστιο έτσι κι αλλιώς και ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να εμφανιστεί αδιάφορος. Ίσως, όμως, εμφανιστεί κουρασμένος. Έκανε υπερπροσπάθεια την Πέμπτη απέναντι στη Μαρσέιγ στην Τούμπα και είναι πιθανό ο Λουτσέσκου να προχωρήσει σε rotation ώστε να βρει φρεσκάδα η ομάδα του.

Δεν τα κατάφερε απέναντι στους Μασσαλούς, παρά το γεγονός πως εκείνος ήταν κυρίαρχος σε όλο το ματς. Έχασε πολλές ευκαιρίες, ο Παγιέ όμως ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Και με δύο νίκες η Μαρσέιγ πέρασε στα ημιτελικά. Επιστρέφει στο πρωτάθλημα μετά από δύο εβδομάδες, αφού δεν έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχασε στη Λεωφόρο με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο του ματς. Γενικά ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τρεις σερί ήττες.

Άρης – ΠΑΟΚ (19:30): Αντίθετα ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ και βρίσκεται πλέον μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Με νίκη στο ντέρμπι θα βάλει πολύ γερές βάσεις για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Μπούργος θα παραταχθεί χωρίς τον Σάσα, ο οποίος έχει μυϊκό τραυματισμό και παρ’ όλο που ο ίδιος θέλει να παίξει, πιθανότατα δεν θα πάρουν το ρίσκο. Ο ΠΑΟΚ δε θα έχει τον Ελ Καντουρί, που θα λείψει τρεις εβδομάδες, ενώ η μαγνητική του Βιεϊρίνια βγήκε μεν καθαρή, πλην όμως δεν υπολογίζεται.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ο Άρης κέρδισε το ματς στην Τούμπα, ενώ στο Βικελίδης οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες. Έχει δείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχει βρει τον τρόπο. Περιμένω κλειστό παιχνίδι, όπως ήταν και τα δύο προηγούμενα. Δύσκολο να πάρει ρίσκα ο Λουτσέσκου. Ισορροπεί πολύ προς την ισοπαλία, εμείς θα την… εκτιμήσουμε τουλάχιστον στα πρώτα 45 λεπτά. Πάμε στοίχημα με Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.82.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *