Προγνωστικά

Σπέτσια – Ίντερ: Ευκαιρία… κορυφής

on

Σπέτσια – Ίντερ (20:00): Για την 33η αγωνιστική η αναμέτρηση στο ‘Stadio Alberto Picco’. Η Σπέτσια είναι πλέον μια ανάσα από τον βασικό της στόχο, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό που μένει είναι ουσιαστικά η μαθηματική επιβεβαίωση, καθώς είναι 15η με 33 βαθμούς και στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Θετική η εικόνα της εσχάτως, με δύο νίκες, μια ήττα και την ισοπαλία με την Έμπολι στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Συνολικά μετράει 9Ν-6Ι-17Η, με γκολ 32-54. Μπουραμπιά και Λέο Σένα είναι εκτός μάχης με πρόβλημα τραυματισμού.

Στη συγκλονιστική μάχη τίτλου, η Ίντερ κρατάει την τύχη της στα δικά της χέρια. Η μεγάλη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους και το τρίποντο με τη Βερόνα την φέρνουν πλέον στη 2η θέση με 66η βαθμούς. Στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν και ισόβαθμη με την 3η Νάπολι, αλλά και με ένα ματς λιγότερο που της δίνει το θεωρητικό αβαντάζ. Το πρόγραμμα της ως το τέλος κρύβει παγίδες, αλλά είναι πιο βατό από αυτό των συνδιεκδικητών της κορυφής. Με βάση τους αριθμούς είναι η καλύτερη ομάδα της Ιταλίας. Με ρεκόρ 19Ν-9Ι-3Η, έχει τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία μαζί με την καλύτερη επίθεση (65) και την κορυφαία αμυντική επίδοση (24). Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Ιντσάγκι ο Ντε Φράι, που είναι αμφίβολος.

Σπέτσια – Ίντερ (20:00): Η Σπέτσια φτάνει στο ματς με καλή ψυχολογία και θετικό μομέντουμ. Η παρουσία της δεν είναι εντυπωσιακή, όμως κατάφερε να βρει τα αποτελέσματα που χρειαζόταν για μην μπλέξει με το άγχος του υποβιβασμού. Πετυχαίνει ένα γκολ ανά ματς κατά μέσο όρο, η μεγάλη της πληγή είναι η άμυνα καθώς δέχεται γκολ με… εκνευριστική άνεση. Η Ίντερ άφησε πίσω της ένα κακό διάστημα, όπου έβγαλε και όλη την κούραση της σεζόν. Τώρα είναι το φαβορί για τον τίτλο. Παίζει σε πολύ υψηλή ένταση, παρουσιάζει μεγάλη ευχέρεια στη δημιουργία, σκοράρει κατά βούληση και έχει βελτιωθεί πολύ στα μετόπισθεν.

Πολύ δύσκολα θα αφήσει η Ίντερ την ευκαιρία που της παρουσιάζεται. Και απέναντι στους ‘μικρούς’ της κατηγορίας έχει δείξει πως έχει τον τρόπο της. Η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη και το κίνητρο του φαβορί τεράστιο. Την ίδια στιγμή η Σπέτσια ναι μεν ξεφορτώθηκε την πίεση, ωστόσο η παράμετρος αυτή συχνά φέρνει και ψυχολογικό άδειασμα. Ακόμη και εύκολο μπορεί να το κάνει η Ίντερ και θα πάμε στοίχημα με το 2 (Α.H. -1,5) στο 1.88.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *