Προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ: Ανάγκη η νίκη

on

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ (22:00): Να συνέλθει από το… σοκ του αποκλεισμού από την Ευρώπη θέλει η Μπαρτσελόνα. Και να κάνει άλλο ένα βήμα για το Champions League. Στο στοίχημα βρίσκουμε πολλές επιλογές, αλλά όπως είναι λογικό τα γκολ δίνονται χαμηλά. Υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας. Στον πρώτο γύρο, πάντως, η Μπαρτσελόνα είχε γκελάρει (0-0).

Δεν ήταν καλή η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ηττήθηκε με 3-2 στη Βαρκελώνη (έχανε 3-0 ως το 90’) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Σε σχέση με αυτά που έδειχνε το τελευταίο διάστημα, αυτό ήταν το πρώτο της κακό παιχνίδι, ή έστω ένα από τα λίγα. Σκεφτείτε, ήταν η πρώτη της ήττα μετά από σχεδόν τρεις μήνες και το 3-2 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Copa del Rey, στην παράταση. Στο πρωτάθλημα μετράει 7 σερί νίκες που την έχουν φέρει ψηλά και μία ανάσα από το Champions League. Ακολουθεί σε λίγες μέρες το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σοσιεδάδ (21/4). Ο Τσάβι δεν υπολογίζει Πικέ, Φατί, Πέδρι, Σέρχι Ρομπέρτο, Ουμτιτί και τον τιμωρημένο Αραούχο.

Η Κάντιθ παλεύει για την παραμονή και είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει 28 βαθμούς με 5-13-13 και 26-43 γκολ και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μπέτις με 2-1. Προηγήθηκε στο 58’, αλλά δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε διάστημα 7 λεπτών. Είχε προηγηθεί το 0-0 με τη Βαλένθια εκτός έδρας και η μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Βιγιαρεάλ. Δεν αρκεί, όμως, θέλει κι άλλα μεγάλα αποτελέσματα. Έχει δύσκολο πρόγραμμα και είναι χαρακτηριστικό πως μεταξύ άλλων παίζει με Αθλέτικ Μπιλμπάο, Σεβίλλη, Σοσιεδάδ και Ρεάλ Μαδρίτης! Εκτός οι Αλαρκόν, Αντόνε, Καρσελέν, Χαρογιάν.

Μπαρτσελόνα – Κάντιθ (22:00): Περιμένω επιστροφή της Μπαρτσελόνα στις καλές εμφανίσεις. Είναι κατά πολύ ανώτερη και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, έχουμε καλές πιθανότητες να δικαιωθούμε. Πάμε στοίχημα με το 1 Ημίχρονο / 1 Τελικό και Over 2,5 γκολ στο εξαιρετικό 2.27.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *