Προγνωστικά

Άστον Βίλα – Τσέλσι: Πιο δύσκολο από όσο φαίνεται

on

Άστον Βίλα – Τσέλσι (16:00): Για την 11η αγωνιστική η αναμέτρηση στο Villa Park του Μπέρμιγχαμ. Με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Άστον Βίλα κατάφερε να μείνει για τέταρτο σερί ματς αήττητη. Διάστημα στο οποίο μετράει τρεις ισοπαλίες και τη νίκη επί της Σάουθαμπτον. Κατώτερη του αναμενομένου η συνολική της εικόνα, δεν τη βοηθάει να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Στις 2Ν-3Ι-4Η το ρεκόρ της, με γκολ 7-11. Στην 16η θέση με 9 βαθμούς και μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Αουγκούστινσον, Ντιέγκο Κάρλος, Ντιν και Καμαρά δεν προλαβαίνουν το ματς με τους Λονδρέζους.

Άκρως αισιόδοξο το πρώτο δείγμα της Τσέλσι με τον Πότερ στον πάγκο. Έχει πλέον τέσσερις σερί νίκες μετά την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο. Δύο κόντρα στη Μίλαν για το Champions League και δύο στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς. Διόρθωσε και τη βαθμολογική της εικόνα, καθώς ανέβηκε στην 4η θέση και στο -8 από την κορυφή, με ένα ματς λιγότερο. Στις 5Ν-1Ι-2Η ο συνολικός απολογισμός της στην Premier League, με γκολ 13-10. Φοφανά, Τζέιμς και Καντέ είναι εκτός μάχης για το 90λεπτο του Villa Park.

Άστον Βίλα – Τσέλσι (16:00): Αβεβαιότητα βγάζει στο παιχνίδι της η Άστον Βίλα. Σα να μην το πιστεύει και πολύ. Ειδικά από τη μέση και μπροστά, που το ταλέντο δεν της λείπει. Όμως ούτε δημιουργικά είναι συνεπής, ούτε εκτελεστικά. Η λειτουργία στην άμυνα δεν είναι σίγουρα ιδανική, όχι όμως και το μεγαλύτερο πρόβλημα της για την ώρα. Η Τσέλσι απελευθερώθηκε ψυχολογικά με την έλευση του Πότερ. Η επιμονή του Τούχελ για το ατελείωτο passing game δεν της έβγαινε, τώρα παίζει πιο γρήγορα, με περισσότερο ρίσκο και μεγαλύτερη διάθεση για άμεση απειλή. Βρήκε ρυθμό στο σκοράρισμα και αυτοπεποίθηση στα μετόπισθεν.

Κανένα παιχνίδι και για κανέναν δεν είναι κερδισμένο ή χαμένο από χέρι στην Premier League. Η αλήθεια είναι πως η Βίλα δείχνει να πατάει λίγο καλύτερα εσχάτως, αλλά πέφτει πάνω σε έναν αντίπαλο που έχει μομέντουμ και σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα στο χορτάρι. Και για τους ‘μπλε’ του Λονδίνου πάντως δεν είναι τόσο εύκολη η διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων αυτό το διάστημα. Η κόπωση, ψυχολογική και σωματική, παραμονεύει. Φαβορί η Τσέλσι, πονηρό το ματς στο Μπέρμιγχαμ και θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal στο 1.91.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *