Προγνωστικά

Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ: Με γκάζι

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ (14:30): Με την ψυχολογία στα ύψη μπήκε η Άρσεναλ στη νέα σεζόν. Με κούπα. Ό,τι και να είναι, πάντα είναι ευπρόσδεκτο ένα τρόπαιο, ειδικά όταν το κατακτάς κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα. Κέρδισε τη Μάντσεστερ Σίτι στα πέναλτι, έχοντας ισοφαρίσει πρώτα στο 90+11’ με το τυχερό γκολ του Τροσάρ (κόντραρε στον Ακάνζι) και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Αγγλίας. Πέρσι έχασε (και μαθηματικά) το πρωτάθλημα με την ήττα της στην έδρα της Νότιγχαμ και τώρα την υποδέχεται στην πρεμιέρα. Δεν έκανε πολλές κινήσεις, αλλά έκανε ακριβές κινήσεις: Ράις (116 εκατ. ευρώ), Χάβερτζ (75) και Τίμπερ (40) κόστισαν κοντά στα 230 εκατομμύρια ευρώ. Το έγραψα και τις προάλλες, πάντως, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τον Ράις. Καλός παίκτης, αλλά όχι και για τόσα χρήματα. Δίνονται εκτός για το Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ Στοίχημα ο Ζεσούς (επιθετικός), Λοκόνγκα (κεντρικός μέσος), Ζιντσένκο (αριστερό μπακ), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή τόσο ο Ζορζίνιο (κεντρικός μέσος), όσο και του Μπαλογκάν (επιθετικός).

Τη θυμάστε τη Νότιγχαμ Φόρεστ που πέρσι, με την ιστορική επιστροφή της στην Premier League, ξόδεψε ένα… καράβι λεφτά και απέκτησε 20+ ποδοσφαιριστές; Ε, καμία σχέση δεν έχει φέτος η μεταγραφική πολιτική της. Λίγες οι προσθήκες, λίγο περισσότερες οι αποχωρήσεις. Δεν κατάφερε να πάρει τον Χέντερσον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά απέκτησε τον Τέρνερ από την Άρσεναλ. Και ο Αμερικανός πορτιέρο είναι πιθανό να ντεμπουτάρει με τη νέα του ομάδα. Αποκτήθηκε και ο Ελάνγκα, εξτρέμ από τη Γιουνάιτεντ, ενώ ενεργοποιήθηκε η υποχρεωτική οψιόν που υπήρχε στον επιθετικό, Κρις Γουντ. Πέρσι κατάφερε να σωθεί τις τελευταίες αγωνιστικές, ίδιος παραμένει ο στόχος, η παραμονή, αλλά επιθυμία όλων είναι να έρθει πιο άνετα. Παραμένει ο Στιβ Κούπερ στον πάγκο, την ώρα που φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει τις μεταγραφές και υπάρχει φημολογία για παίκτες όπως ο χαφ Μπάριος, ο στόπερ Ιμπάνιες. Εκτός οι τραυματίες Χένεσι (τερματοφύλακας) και Ρίτσαρντς (αριστερό μπακ), αμφίβολος ο στόπερ Φελίπε και ο επιθετικός Αβονιγί.

Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ (14:30): Με φόρα θέλει να μπει στη νέα σεζόν και στο πρωτάθλημα η Άρσεναλ και να δείξει από την αρχή πράγματα. Περιμένω να κυριαρχήσει και να επικρατήσει στο ματς, με γκολ. Πάμε με Over 1,5 Ημίχρονο, στο 2.11.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *