Προγνωστικά

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης: Αξία στο 2.15

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης, για το πρωτάθλημα στη La Liga.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30): Πέντε φιλικά παιχνίδια, καμία νίκη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που έχασε από Σοσιεδάδ και Σέλτικ και ήρθε ισόπαλη με Σανταντέρ, Εϊμπάρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με τη γνωστή συνταγή, δηλαδή μονάχα με Βάσκους ποδοσφαιριστές ή παίκτες που έχουν βασκικές ρίζες. Πήρε τον Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα από τη Μαγιόρκα, έχασε τον Ινίγκο Μαρτίνεθ. Στον πάγκο παραμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να βρει σταθερότητα σε σχεση με πέρσι και να διεκδικήσει την Ευρώπη. Πληγή πέρσι το «Σαν Μαμές», είχε 8 ήττες σε 19 παιχνίδια, αν το βελτιώσει αυτό θα φτάσει κοντά στον στόχο της.

Έχασε το πρωτάθλημα πέρσι, πήρε το Κύπελλο μετά από πολλά χρόνια, αλλά η σεζόν για τη Ρεάλ δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτυχημένο. Το παραδέχτηκε και ο Κάρλο Αντσελότι, που παραμένει στον πάγκο της βασίλισσας. Θέλει να επιστρέψει στους τίτλους, έχασε στα δύο τελευταία φιλικά από Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, δεχόμενη έξι γκολ συνολικά. Δείχνει πως θέλει βελτίωση στην άμυνα. Πήρε τον Μπέλιγχαμ από την Ντόρτμουντ με 103 εκατομμύρια, «έκλεψε» τον Αρντά Γκιουλέρ από τη Φενέρ που τον ήθελε και η Μπαρτσελόνα. Φυσικά αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Κιλιάν Εμπαπέ, που είναι ο διακαής πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ. Τέλος εποχής για τον Μπενζεμά, αποχώρησε και ο Μάρκο Ασένσιο που συνεχίζει στην Παρί. Αυτή ίσως να είναι η τελευταία χρονιά του Αντσελότι στη Μαδρίτη.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30): Δύσκολη αποστολή της Ρεάλ στην πρεμιέρα στο πάντα απαιτητικό Μπιλμπάο. Αλλά γενικά η βασίλισσα έχει καλή παράδοση εκεί. Οι Βάσκοι στα φιλικά παιχνίδια δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο, θέλουν δουλειά ακόμα για να φτάσουν στο επίπεδο που θέλει ο Βαλβέρδε. Θα πάμε με το διπλό κυρίως λόγω απόδοσης, αφού στο 2.15 τη Ρεάλ δύσκολα θα τη βρίσκουμε.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *