Προγνωστικά

Νιούκαστλ – Άστον Βίλα: Σπουδαία «μάχη»

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιούκαστλ – Άστον Βίλα, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Νιούκαστλ – Άστον Βίλα (19:30): Έτοιμη ομάδα η Νιούκαστλ, μετρημένες οι κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι, δείχνει να πηγαίνει βήμα-βήμα προς τα πάνω. Έχασε τον Σεν-Μαξιμέν (Αλ Αχλί), αλλά τον αντικατέστησε με τον Μπαρνς από τη Λέστερ, την ώρα που η μεγάλη μεταγραφή της είναι ο Ιταλός χαφ, Σάντρο Τονάλι. Αποκτήθηκε από τη Μίλαν έναντι ενός ποσού λίγο πάνω από τα 60 εκατομμύρια ευρώ, με τον Έντι Χάου να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει. Πρώτος στόχος για δεξί μπακ είναι ο Λιβραμέντο (Σαουθάμπτον). Πέρσι έκανε ονειρική σεζόν, τερμάτισε στην 4άδα, πίσω μόνο από Σίτι, Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ και επιστρέφει μετά από πάρα πολλά χρόνια στο Champions League. Και όλο αυτό, είναι 100% δουλειά του Άγγλου προπονητή, έχει κάνει «θαύματα». Πέρσι, άλλωστε, πέρα από μεγάλη σταθερότητα που επέδειξε η Νιούκαστλ, υπήρξαν διαστήματα που έπαιξε επιθετικό και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Είχε και τις «στραβές» της, προφανώς, αλλά σε πολύ μικρό βαθμό. Κραφτ (δεξί μπακ) και Μανκίγιο (δεξί μπακ) δίνονται εκτός, έτοιμος ο Σχαρ, αμφίβολος ο μέσος Γουίλοκ.

Η Άστον Βίλα εννοείται ότι συνεχίζει με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της. Ανέλαβε αρχές Νοεμβρίου ο Ισπανός προπονητής και έκανε φοβερά πράγματα. Μέχρι που την έβγαλε στην Ευρώπη. Και ρίχνεται στη μάχη από τα πλέι οφ του Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Χιμπέρνιαν/Λουκέρνη, κοινώς θα χρειαστεί να γίνουν όλα λάθος για να αποκλειστεί. Κι εκείνη έχει κάνει, ως τώρα, πολύ λίγες κινήσεις. Οι πιο δυνατές προσθήκες της, είναι μία και μία: Ντιαμπί (εξτρέμ) από Λεβερκούζεν με 55 εκατομμύρια ευρώ, Τόρες (στόπερ) από Βιγιαρεάλ με 33 εκατ. ευρώ και Τίλεμανς (χαφ) από Λέστερ, ελεύθερος. Τρεις πολύ καλές κινήσεις που της δίνουν επιπλέον δύναμη και ποιότητα. Την ίδια ώρα, δεν έχασε κάποιο πολύ σημαντικό στέλεχος του ρόστερ της, οπότε ξεκινάει από πολύ καλό σημείο.

Νιούκαστλ – Άστον Βίλα (19:30): Πέρσι, μας χάρισαν πολύ ωραία παιχνίδια. Φέτος, φαίνεται ότι και οι δύο είναι ενισχυμένες και εμείς περιμένουμε να δούμε θέαμα. Θέαμα και γκολ. Πάμε με Goal/Goal & Over 2,5, στο δυνατό 2.17.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *