Προγνωστικά

Άρσεναλ – Τότεναμ: Ντέρμπι με φαβορί

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρσεναλ – Τότεναμ, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Άρσεναλ – Τότεναμ (16:00): Η Άρσεναλ δείχνει, από πέρσι, να έχει αλλάξει επίπεδο. Αλήθεια ή απλά τυχαίο, αυτό δείχνει στο γήπεδο και παίζει με τεράστια αυτοπεποίθηση. Δείχνει πολύ δυνατή και φέτος και αν δεν είχε κάνει εκείνη τη μεγάλη «γκέλα» με τη Φούλαμ (2-2), όπου ισοφαρίστηκε αν σε διάστημα που έπαιζε με παίκτη παραπάνω, όλα θα ήταν άψογα. Αρχή είναι ακόμη, προφανώς, όμως, τα δείγματα είναι εξαιρετικά. «Απέδρασε» από το «Γκούντισον Παρκ» με το γκολ του Τροσάρ, σε ένα παιχνίδι με την Έβερτον όπου ήταν καλύτερη. Προ ημερών επέστρεψε με εμφατικό τρόπο και στο Champions League, σαρώνοντας με 4-0 την Αϊντχόφεν. «Καθάρισε» από το ημίχρονο με αυτό το 3-0, παίζοντας πολύ ωραίο και κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα εκτός ο Παρτέι (μέσος) και ο Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός), αμφίβολος ο Μαρτινέλι.

Καλή και η εκκίνηση της Τότεναμ στην Premier League, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία, στην πρεμιέρα, το 2-2 με την Μπρέντφορντ. Μάλιστα, έχει πάρει και ένα ντέρμπι ήδη, το 2-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν έλειπε ο πρόωρος αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ Αγγλίας (από τη Φούλαμ, στα πέναλτι), όλα θα ήταν καλύτερα. Καλείται να ζήσει χωρίς τον κορυφαίο σκόρερ της και εξακολουθώ να πιστεύω πως ούτε που έφτασε κοντά στο να καλύψει το κενό του με τις μεταγραφές που έκανε. Νίκησε 2-1 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την προηγούμενη εβδομάδα, αν και έχανε μέχρι το 97’! Δεν είναι τρομερό; Ισοφάρισε με τον Ριτσάρλισον στο 98’ και ο ίδιος με ασίστ στον Κουλουσέφσκι στο 100’ έκρινε αυτό το αποτέλεσμα. Πλήγμα με Πέρισιτς (εξτρέμ), υπέστη σοβαρή ζημιά στο γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός είναι και οι Μπεντακούρ (μέσος), Λο Σέλσο (μέσος), Σεσενιό (αριστερό μπακ-χαφ), Γκιλ (μεσοεπιθετικός).

Άρσεναλ – Τότεναμ (16:00): Στο 1.71 ο Άσος, θα τον επιλέξω συνδυαστικά ώστε να πάρουμε λίγο καλύτερη τιμή. Ποντάρω στην τρομερή αυτοπεποίθηση που βγάζει η ομάδα του Αρτέτα και εκτιμώ ότι μπορεί να επιβληθεί και στο ντέρμπι. 1 & Πρώτο γκολ Άρσεναλ, στο 1.97.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *