Προγνωστικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ: Το θέλουν πολύ

on

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ (16:00): Για την 11η αγωνιστική η αναμέτρηση στο Old Trafford. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά τη συντριβή από την Σίτι και πέρασε από την έδρα της σκληροτράχηλης Έβερτον. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 5′, γύρισε όμως το ματς πριν το ημίχρονο και κράτησε το υπέρ της 2-1 ως το τέλος. Ανέβηκε στην 5η θέση με 15 βαθμούς, στο -1 από την τετράδα. Με ρεκόρ 5Ν-ΟΙ-3Η και γκολ 13-15, είναι μαζί με την Άρσεναλ οι μοναδικές ομάδες δίχως ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο ΜακΤόμινεϊ, δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα οι απουσίες των Ουάν-Μπισάκα, Γουίλιαμς και Φαν ντε Μπεκ. Αμφίβολοι οι Μαγκουάιρ και Μαρσιάλ.

Η Νιούκαστλ πέρσι ενεπλάκη στη μάχη της παραμονής, φέτος θα παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ξεκάθαρα βελτιωμένη, το δείχνει και στον αγωνιστικό χώρο, έχει αλλάξει τόσο η στόχευση όσο και η ψυχολογία της. Έβαλε εννέα γκολ σε Φούλαμ και Μπρέντφορντ στα δύο τελευταία της παιχνίδια, τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων και ανέβηκε στην 6η θέση με 14 βαθμούς. Στο -1 από την Γιουνάιτεντ και στο -2 από την τετράδα. Μετράει συνολικά 3Ν-5Ι-1Η και γκολ 17-9. Παραμένουν εκτός οι Ντάρλοου, Κραφτ και Ρίτσι, αμφίβολοι οι Ίσακ και Σέλβι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ (16:00): Περίεργη φάση η Γιουνάιτεντ, ο Τεν Χαχ ακόμη ψάχνεται για το κατάλληλο σχήμα σε πρόσωπα. Το βάθος λύσεων είναι μεγάλο, ταλέντο υπάρχει αλλά η διαχείριση της πίεσης αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη. Προσπαθεί να ρολάρει επιθετικά η Γιουνάιτεντ αλλά της λείπει η συνέπεια στη δημιουργία, μοιάζει να σουλουπώνεται σιγά σιγά ανασταλτικά. Η Νιούκαστλ είναι καλά οργανωμένη πίσω από τη μπάλα, ξέρει να ελέγχει καλά τους χώρους και είναι περισσότερο ικανή στο παιχνίδι μιας επαφής παρά κατοχής. Δεν ρισκάρει χωρίς λόγο, έχει ένα σοβαρί προφίλ στα μετόπισθεν και δείχνει να βρήκε ρυθμό εκτελεστικά.

Σε τιμές διπλασιασμού ο φαβοριτισμός της Γιουνάιτεντ, μαρτυρά και τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η Νιούκαστλ δεν είναι παίξε γέλασε, έχει την ικανότητα να σκοράρει στο Old Trafford και να κάνει το ματς περίπλοκο για τους γηπεδούχους. Που με τη σειρά τους θέλουν να χτίσουν ένα θετικό μομέντουμ, έτσι το τρίποντο είναι επιτακτική ανάγκη. Περίεργο σταύρωμα, θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal & over 2,5 στο 1.98.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *