Προγνωστικά

Έβερτον – Άρσεναλ: Να μπει δυναμικά

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Έβερτον – Άρσεναλ, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Έβερτον – Άρσεναλ (18:30): Στο 2-2 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, εκτός έδρας, έμεινε η Έβερτον, ένα αποτέλεσμα που μάλλον μοιάζει δίκαιο. Όσο «εύκολα» μπορούσε να το πάρει το παιχνίδι, άλλο τόσο «εύκολα» μπορούσε και να το χάσει, ειδικά με την τεράστια και διπλή απόκρουση του Πίκφορντ στις καθυστερήσεις. Βέβαια, ο Άγγλος πορτιέρο στάθηκε και άτυχος στο ίδιο παιχνίδι, μιας και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Άρτσερ βρήκε στο δοκάρι, στο κεφάλι του Πίκφορντ και κατέληξε στα δίχτυα! Η ομάδα του Ντάις προηγήθηκε με τον Ντουκουρέ στο 14’, αλλά πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 2-1 και ισοφάρισε με τον Ντανζούμα στο 55’, ένας παίκτης που έχει ποιότητα και θα βοηθήσει πολύ. Σε αυτήν την ομάδα, άλλωστε, παίκτης αυτού του επιπέδου μοιάζει πολυτέλεια. Πάντως, παραμένει χωρίς νίκη, έχοντας χάσει από Φούλαμ (1-0), Άστον Βίλα (4-0) και Γουλβς (1-0). Επιστρέφει ο Κάλβερτ-Λιούιν, όπως και οι Ντόμπιν, Μπρέιθγουεϊτ, Ταρκόφσκι, ανέτοιμος ο Χάρισον (εξτρέμ). Εκτός και οι Κόουλμαν (δεξί μπακ), Ντέλε Άλι (μεσοεπιθετικός).

Η Άρσεναλ πήρε το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1, σε ένα «τρελό» ματς. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27’, ισοφάρισε άμεσα, με τον Έντεγκααρντ στο 28’ και όλα τα λεφτά ήταν το φινάλε. Στο 88’ το γκολ του Γκαρνάτσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και ακολούθησαν το 2-1 με τον Ράις στο 96’ και το 3-1 με τον Ζεσούς στο 101’! Καλύτερη στα σημεία, είχε υπομονή και τύχη στο φινάλε και πήρε μία μεγάλη νίκη. Κάπως έτσι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την «γκέλα» (2-2) με τη Φούλαμ εντός, ενώ είχε μπει στη σεζόν με το 2-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ και το 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας. Αναμφίβολα, πάντως, ζει και αναπνέει για την επιστροφή της στο Champions League, μιας και το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν στο Λονδίνο (20/9) θα είναι το πρώτο μετά το Μάρτιο του 2017! Παραμένει εκτός ο Παρτέι (μέσος), όπως και ο Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός), επέστρεψε ο Ελνένι.

Έβερτον – Άρσεναλ (18:30): Παιχνίδι με τα γκολ θα κάνουμε εδώ, περιμένοντας τα περισσότερα από την ομάδα του Αρτέτα. Over 0,5 Ημίχρονο & Over 1,5 Άρσεναλ, στο 1.85. Μοιάζει ωραίο, μένει να αποδειχθεί κιόλας τέτοιο…

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *