Προγνωστικά

Σαμπντόρια – Τσιταντέλα: Έχει «πρέπει»

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σαμπντόρια – Τσιταντέλα, για το πρωτάθλημα στη Β’ Ιταλίας.

Σαμπντόρια – Τσιταντέλα (21:30): Τον τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Giovanni Zini η Σαμπντόρια. Παρόλο που δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, η ομάδα της Γένοβας, ισοφάρισε στο 60ο λεπτό την Κρεμονέζε, γλυτώνοντας την ήττα. Είχε σε εξαιρετικό βράδυ τον τερματοφύλακα Στάνκοβιτς, που κατέβασε ρολά σε αρκετές περιπτώσεις. Παραμένει πάντως μακριά από τη νίκη τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η Σαμπντόρια. Μόλις ένα τρίποντο μετράνε οι γηπεδούχοι, στην πρεμιέρα της Serie B. Αρκετά τα θεματα στα μετόπισθεν, έχει δεχθεί γκολ και τις τέσσερις αγωνιστικές της δεύτερης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου. Τρία από τα πέντε τελευταία ματς της Σαμπντόρια έληξαν Over. Αήττητη στις συναντήσεις της με την Τσιταντέλα.

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, η Τσιταντέλα κόλλησε στο μηδέν. Δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να παραβιάσει την εστία της Βενέτσια. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο εφετινό ιταλικό πρωτάθλημα για τους φιλοξενούμενους, που αγνοούν τη χαρά της νίκης από την πρώτη αγωνιστική. Εχει πρόβλημα στο γκολ η Τσιταντέλα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μόλις δυο φορές έχει σκοράρει την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Φουλ του Under για την Τσιταντέλα, μόνο ο αγώνας Κυπέλλου έληξε Over. Δεν έχει και την προϊστορία στις συναντήσεις της με την Σαμπντόρια. Τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες ο απολογισμός για τους φιλοξενούμενους μέχρι στιγμής. Ελπίζουν να σπάσουν την κατάρα απόψε.

Σαμπντόρια – Τσιταντέλα (21:30): Τέτοια ματς θα πρέπει να τα παίρνει η Σαμπντόρια. Στενεύουν τα βαθμολογικά περιθώρια. Ποντάρουμε στον 1, στο 2.30.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *