Προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Έχει αξία

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ, για το πρωτάθλημα στη La Liga.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00): Κερδίζει, έχει τέσσερα στα τέσσερα, βρίσκεται στην κορυφή με 12 βαθμούς ως η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο. Δεν έχει πείσει ακόμα, ωστόσο αυτό λίγο ενδιαφέρει τη Ρεάλ και τον Αντσελότι, από τη στιγμή που έχει καταφέρει να πάρει τις νίκες που θέλει. Κάποια στιγμή θα αρχίσει να αποδίδει και καλύτερα. Παίκτης αποκάλυψη έως τώρα ο Μπέλιγχαμ, που ήρθε φέτος στη Μαδρίτη και δικαιώνει τα καλά λόγια που έχουν ειπωθεί για εκείνον. Αυτός ήταν και πάλι ο λυτρωτής στο ματς πριν τη διακοπή απέναντι στην Αλμερία, που η Ρεάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς. Ισοφάρισε στο 47′ με τον Χοσέλου και ο Μπέλιγχαμ στο 95′ κατάφερε να χαρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη.

Πρώτη νίκη για τη Σοσιεδάδ σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια στη φετινή La Liga έως τώρα. Με μια εμφάνιση που θύμισε την περσινή ομάδα και εικόνα που βλέπαμε, οι Βάσκοι επιβλήθηκαν με 5-3 απέναντι στη Γρανάδα εντός έδρας. Δύο γκολ από τον Κούμπο, από ένα οι Ζουμπιμέντι, Μπαρεντσέα και ένα αυτογκόλ του Μπος με τη Βαγιαδολίδ να φτάνει το σκορ στο 5-1, πριν μειώσε στο φινάλε με Μπογέ και Ζαραγόσα η Γρανάδα. Αήττητη με τρεις ισοπαλίες και μια νίκη, είναι αλήθεια ότι είχε προκαλέσει λίγο προβληματισμό, αλλά ξέσπασε. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα στην άμυνα γιατί παρουσιάζει κενά. Μετά τη Ρεάλ ακολουθεί εντός έδρας ματς με την Ίντερ για το Champions League.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00): Η Ρεάλ βρίσκει τον τρόπο και παίρνει νίκες, χωρίς να εντυπωσιάζει. Η Σοσιεδάδ επανήλθε, έκανε πολύ καλή εμφάνιση, σημείωσε πέντε γκολ απέναντι στη Γρανάδα. Είναι ένα ματς που περιμένουμε να είναι ανοιχτό και όμορφο στο ματς, θεωρώ ότι είναι πολύ ψηλά το Over 2,5 και έχει πολύ μεγάλη αξία. Θα πάμε εκεί στο 1.90.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *