Προγνωστικά

Έστερσουντ – Έργκριτε: Δεν έχουν πολλές δυνατότητες

on

Έστερσουντ – Έργκριτε (20:00): Τραγικό είναι η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει το ξεκίνημα της Έστερσουντ στο φετινό πρωτάθλημα. Τι άλλο να πει κανείς για την ομάδα του Μάγκνους Πάουελ, η οποία προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και πέντε συνολικά στους οχτώ πρώτους αγώνες της σεζόν. Την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα της Μπρομαποϊκάρνα, η οποία την συνέτριψε με σκορ 4-1. Με μια νίκη και δύο ισοπαλίες στα υπόλοιπα παιχνίδια, έχει συγκεντρώσει μόλις 5β. και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Έστερσουντ – Έργκριτε (20:00): Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα για την σημερινή αντίπαλό της, την Έργκριτε. Η ομάδα του Μπρίνιαρ Γκούναρσον είναι η μοναδική της κατηγορίας, η οποία δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης. Μετά από οχτώ αγωνιστικές, έχει απολογισμό μόλις δύο ισοπαλιών και έξι ηττών, που την φέρνουν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 2β. Προφανώς και είναι ακόμη νωρίς, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι θα χρειαστεί να αλλάξει πολλά, αν δεν θέλει να χάσει από νωρίς το τρένο της παραμονής.

Έστερσουντ – Έργκριτε (20:00): Μακροχρόνια απουσιάζουν για τους γηπεδούχους ο μέσος Αμπουκάρ και ο επιθετικός Σαΐντ. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο έτερος μέσος Μπέρκροτ λόγω τραυματισμού. Αρκετές απουσίες, οι οποίες, όμως, υπάρχουν εδώ και καιρό. Εκτός πλάνων παραμένουν ο κίπερ Κεϊτά, οι μέσοι Στολτ, Πέρι και ο μεσοεπιθετικός Μπέλμαν. Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο στόπερ Γιαμπλίνσκι, που αποτελεί την τελευταία απώλεια.

Και τι να παίξεις στο στοίχημα από ένα τέτοιο παιχνίδι; Πάρε τη μία και χτύπα την άλλη, είναι οι δύο ομάδες, οι οποίες είναι οι χειρότερες της κατηγορίας, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Για σημείο ούτε λόγος… Θα προτιμήσω τα γκολ, με βάση τους αριθμούς τους. Η μεν Έργκριτε έχει πετύχει 9 γκολ σε 8 αγώνες, η δε Έστερσουντ έχει 7 τέρματα σε 8 ματς. Το… ζόρι είναι μεγάλο, γι’ αυτό και θα πάμε στοίχημα με «2 ή 3 γκολ» σε απόδοση 2.02.


About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *