Προγνωστικά

Ίντερ – Μίλαν: Ντερμπάρα

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ίντερ – Μίλαν, για το πρωτάθλημα στη Serie A’.

Ίντερ – Μίλαν (19:00): Θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του σκουντέτο και η Ίντερ το «φωνάζει» με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο. Οι «νερατζούρι» έχουν μπει… φουριόζοι στο φετινό πρωτάθλημα με τρεις νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια, αλλά και σπουδαίες εμφανίσεις. Μετά τις δύο νίκες με το ίδιο σκορ 2-0 απέναντι σε Μόντσα και Κάλιαρι, ήρθε η «παράσταση» απέναντι στη Φιορεντίνα, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι έκαναν «φύλλο και φτερό» την αντίπαλό τους, φτάνοντας στο επιβλητικό 4-0, χάρη στα γκολ των Τουράμ (23’), Μαρτίνες (53’ και 73’) και Τσαλχάνογλου (58’ πεν.). Ατσέρμπι (στόπερ) και Σένσι (μέσος) ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, κάτι που σημαίνει ότι η αποστολή είναι πλήρης. Στα τελευταία παιχνίδια, η Ίντερ «έχει πάρει τον αέρα» της Μίλαν, καθώς έχει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχθεί γκολ. Την Τετάρτη (20/9) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Το ίδιο εντυπωσιακή είναι και η εκκίνηση της Μίλαν, αφού και αυτή έχει μπει τον μαραθώνιο με «τρία στα τρία». Ο νεοαποκτηθείς Πούλισικ έχει «δέσει» με το… καλημέρα με το σύνολο και μαζί με Ζιρού και Λεάο «κάνουν παπάδες». Οι τρεις τους έχουν πετύχει τα οχτώ τέρματα των «ροσονέρι», οι οποίοι φτιάχνουν κάτι καλό. Μετά τις νίκες απέναντι σε Μπολόνια (0-2) και Τορίνο (4-1), ήρθε και το πιο απαιτητικό παιχνίδι με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Όμως, οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι το μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο και το 2-1 είναι κολακευτικό για την αντίπαλό τους. Ζιρού (9’ πεν.) και Λεάο (48’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα τους, που έχασε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Το τρίτο γκολ ήρθε τελικά από πλευράς «τζιαλορόσι» στις καθυστερήσεις. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο Μπενασέρ (μέσος), ενώ ο Τομόρι (αμυντικός) είναι τιμωρημένος. Ερωτηματικό υπάρχει με τη συμμετοχή του Καλουλού (αμυντικός). Την Τρίτη (19/9) υποδέχεται τη Νιουκάστλ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ίντερ – Μίλαν (19:00): Επανέναρξη με το «Derby Della Madonnina». Για πρώτη φορά από το 1961, αμφότερες οι ομάδες της Λομβαρδίας έχουν ξεκινήσει με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Περιμένω ντέρμπι με γκολ εκατέρωθεν, αλλά χωρίς να ξεφεύγει το σκορ. Πάω στην επιλογή Goal/Goal & Under 4,5 σε απόδοση 2.10.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *