Προγνωστικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον: Από την αρχή

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον (17:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στο Λονδίνο με 3-1 από την Άρσεναλ, έχοντας δεχτεί δύο γκολ στο φινάλε, στο 96’ και στο 101’! Κι ενώ στο 88’, με το σκορ στο 1-1, είχε ακυρωθέν γκολ με τον Γκαρνάτσο! Είχε φάσεις να σκοράρει κι άλλο γκολ, όχι πολλές αλλά είχε. Όπως είχε και η Άρσεναλ. Γενικά έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση και δεν ήταν πολύ μακρινό το σενάριο της ισοπαλίας, όμως οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Ήταν η δεύτερη φετινή ήττα της Γιουνάιτεντ μετά το 2-0 από την Τότεναμ (19/8). Ενδιάμεσα, είχε κερδίσει 3-2 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με ανατροπή από 0-2 (στο 4’!). Ως τώρα δεν έχει ενθουσιάσει με την εικόνα της, μιας και ήταν προβληματική η εμφάνισή της και στην άλλη νίκη, το 1-0 επί της Γουλβς στην πρεμιέρα. Εκτός ομάδας ο Άντονι (εξτρέμ), ο οποίος έτσι κι αλλιώς είχε δώσει ελάχιστα πράγματα, ακόμη πιο ελάχιστα έχει δώσει ο Σάντσο. Ο Άγγλος εξτρέμ τέθηκε εκτός ομάδας για το «επεισόδιο» με τον προπονητή του. Εκτός και οι Άντονι (εξτρέμ), Βαράν (κεντρικός αμυντικός), Μάουντ (μεσοεπιθετικός), προς επιστροφή ο Μαρτίνες.

Προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου έγινε κουβέντα για τον Φέργκιουσον για μεταγραφή που το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο τον κοστολογεί η Μπράιτον τον 20χρονο Ιρλανδό επιθετικό της. Ίσως, βέβαια, αν συνεχίσει αυτά που έκανε στο 3-1 επί της Νιούκαστλ, οι απαιτήσεις να αυξηθούν. Ο νεαρός φορ έκανε χατ τρικ, σκοράροντας στο 27’ από κοντά (από λάθος του Πόουπ), στο 65’ με υπέροχο πλασέ (με το δεξί) έξω από την περιοχή και στο 70’ με σουτ (με το αριστερό) που κόντραρε. Πολύ καλή η εικόνα της Μπράιτον, πήρε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που όλο και ανεβαίνει. Και όλα αυτά, μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα της με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ. Εκτός ο Ενσίσο (επιθετικός), αμφίβολος ο Φέργκιουσον (επιθετικός) και ο Γουέλμπεκ (επιθετικός), κανονικά διαθέσιμοι οι Εστουπινιάν, Μπουονανότε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον (17:00): Δυνατή η απόδοση της Γιουνάιτεντ. Όσο καλή και να είναι η Μπράιτον, ιντριγκάρει ο Άσος. Όπως και να ‘χει, θα επιλέξω τα γκολ. Over 1,5 Ημίχρονο, στο 2.21.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *