Προγνωστικά

Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ: Με συνδυασμό

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ, για το πρωτάθλημα στη Bundesliga.

Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ (16:30): Εφιαλτικό βράδυ έζησε η Φράιμπουργκ στην έδρα της Στουτγκάρδης, στο διασυρμό με 5-0. Δεν ήταν τόσο τραγική για να δικαιολογεί ένα τέτοιο σκορ, όμως αποδείχθηκε σούπερ αποτελεσματική η αντίπαλός της. Σίγουρα θέλει να το ξεχάσει αυτό το παιχνίδι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League (21/9 στο Καραϊσκάκη). Και σίγουρα θέλει να δείξει καλύτερη εικόνα και να επιστρέψει στις επιτυχίες, όσο δύσκολο και να είναι το ματς που έχει μπροστά της. Ήταν η πρώτη ήττα στη σεζόν. Είχε κερδίσει 2-1 τη Χόφενχαϊμ στην πρεμιέρα και 1-0 τη Βέρντερ Βρέμης, ενώ στο Κύπελλο Γερμανίας κέρδισε την Ομπεράχερν με 2-0, χωρίς να συναντήσει δυσκολία. Δίνονται εκτός οι Γκούντερ (αριστερό μπακ), Ρόζενφελντερ (κεντρικός αμυντικός), Χόλερ (μέσος), Κεϊτέλ (μέσος) και Κίερε (μεσοεπιθετικός).

Η Ντόρτμουντ «κατάφερε» να χάσει δικό της παιχνίδι. Αλλά, να μας πείτε, μετά το πώς έχασε το περσινό πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, όλα μπορούν να γίνουν. Έμεινε στο 2-2 με τη Χάιντενχαϊμ, αν και προηγήθηκε στο 15’ με 2-0 (7’ Μπραντ, 15’ Τσαν πέν.)! «Έσβησε» στο δεύτερο ημίχρονο και το «πλήρωσε» ακριβά. Και το 2-2 ήρθε στο 82’ με πέναλτι, μετά από ολέθριο λάθος του Αλέ, ο οποίος κράτησε πολύ και έχασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ακολούθως υπέπεσε σε παράβαση. Δεύτερη διαδοχική «γκέλα». Και σοβαρή «γκέλα» κιόλας. Είχε προηγηθεί το 1-1 με την Μπόχουμ και ενώ στην πρεμιέρα κέρδισε δύσκολα (1-0) την Κολωνία. Και λίγο πριν πάει στη Γαλλία για την πρεμιέρα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League (19/9), δίνει ένα ντέρμπι. Εκτός οι Μενιέ (δεξί μπακ), Μόρεϊ (δεξί μπακ), Ντούρανβιλ (εξτρέμ), Ρέινα (μεσοεπιθετικός), αμφίβολος ο Μπενσεμπαϊνί (αριστερό μπακ), μάλλον διαθέσιμος θα είναι ο Φούλκρουγκ (επιθετικός).

Φράιμπουργκ – Ντόρτμουντ (16:30): Να δείξει κάτι καλύτερο θέλει η Φράιμπουργκ, το ίδιο και η Ντόρτμουντ που ακόμη δεν είναι καλά. Goal/Goal & Over 7,5 κόρνερ, στο 1.93.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *