Προγνωστικά

Ίντερ – Μόντσα: Με τα γκολ στο 2.00

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ίντερ – Μόντσα, για το πρωτάθλημα της Serie A’.

Ίντερ – Μόντσα (21:45): Η περυσινή πορεία στο Champions League, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό (ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι), δημιουργεί προσδοκίες στην Ίντερ, αλλά, κακά τα ψέματα, ο βασικός στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή της Serie A. Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και του Κυπέλλου, ασφαλώς και δεν μπορούν να συγκριθούν με το σκουντέτο, έστω κι αν είναι δύο τρόπαια. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι πρέπει να φτιάξει από την αρχή την ομάδα, αφού το καλοκαίρι υπήρξαν σημαντικές αποχωρήσεις παικτών που έπαιξαν σημαίνοντα ρόλο στην περυσινή σεζόν. Ενδεικτικά αναφέρω τους Ονάνα, Λουκάκου, Ντζέκο, Μπρόζοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντ’ Αμπρόζιο και Χαντάνοβιτς. Από τις προσθήκες ξεχωρίζουν αυτές των Τουράμ, Ζόμερ, Κουαδράδο, Αρναούτοβιτς, Κάρλος Αουγκούστο, Σάμαρτζιτς και Φρατέζι, αλλά, χρειάζονται κι άλλοι, αφού η σεζόν είναι πολύ απαιτητική. Θεωρείται πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αλλά, θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή. Στο τελευταίο φιλικό, νίκησε 4-2 την Εγνατία Προγκοζίνε, αλλά είναι χαρακτηριστικό ότι και σε αυτό δέχθηκε γκολ.

Ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περυσινής σεζόν. Στην παρθενική της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια, η Μόντσα τερμάτισε στην 11η θέση, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και φέρνοντας μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα απέναντι στους μεγάλους της κατηγορίας. Ο Ραφαέλε Παλλαντίνο, παρότι ήταν και είναι ο νεότερος προπονητής στην κατηγορία, έκανε εξαιρετική δουλειά και φυσικά παρέμεινε στον πάγκο. Ο θάνατος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν άλλαξε τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Έβαλε εμπειρία στο ρόστερ, αφού αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι οι Γκαλιαρντίνι και Ντ’ Αμπρόζιο, ενώ πήρε και τον Κυριακόπουλο με τη μορφή δανεισμού από τη Μπολόνια. «Έχασε» τους Ροβέλα, Σένσι, Ρανόκια και τον Κάρλος Αουγκούστο. Σίγουρα η δεύτερη σεζόν αναμένεται να είναι πιο δύσκολη από την περυσινή. Δεν τίθεται θέμα παραμονής, ενώ με το ρόστερ που έχει μπορεί να βρίσκεται σε ανάλογη θέση με πέρυσι. Έμεινε νωρίς εκτός Κυπέλλου, καθώς έπεσε θύμα έκπληξης από τη Ρετζιάνα, από την οποία ηττήθηκε 2-1.

Ίντερ – Μόντσα (21:45): Η Ίντερ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά… Η άμυνά της δεν έπεισε σε κανένα από τα φιλικά και η επικίνδυνη Μόντσα μπορεί να βρει ένα γκολ, όπως έγινε και στα δύο περυσινά παιχνίδια τους. Πάω στην επιλογή Goal/Goal & Over 2,5 στο εξαιρετικό 2.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *