Προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ: Ντέρμπι είναι

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ, για το πρωτάθλημα της Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ (22:00): Πήρε και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ η Σίτι, νικώντας στα πέναλτι τη Σεβίλλη μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια. Στάθηκε τυχερή σε κάποιες στιγμές, ή αν προτιμάτε είχε τον Έντερσον σε εξαιρετική βραδιά και κάπως έτσι δεν δέχτηκε άλλα γκολ από τη Σεβίλλη. Αντιμετώπισε προβλήματα, δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει τις αντεπιθέσεις της αλλά ο Βραζιλιάνος πορτιέρο ήταν εξαιρετικός. Επιπλέον, στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, σάρωσε με 3-0 εκτός έδρας την Μπέρνλι, με δύο γκολ του Χάαλαντ και ένα του Ρόδρι. Δεν άφησε περιθώρια για αντίδραση στην αντίπαλό της. Παραμένουν εκτός και για το Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ Στοίχημα ο Στόουνς (κεντρικός αμυντικός) και ο Μπερνάρντο Σίλβα (μεσοεπιθετικός), όπως, φυσικά, και ο Ντε Μπρούινε (μεσοεπιθετικός). Αντίθετα, ο Γκουαρντιόλα υπολογίζει και πάλι τον Ντίας, σε μία θέση που παραείναι «γεμάτη» η πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Το μεγαλύτερο κέρδος της Νιούκαστλ δεν είναι απλά ότι «μεγαλώνει» διαρκώς, παιχνίδι με το παιχνίδι. Ούτε ότι με την εικόνα της και στην πρεμιέρα «τρόμαξε» κόσμο. Είναι ότι έχει… καταφέρει να δίνεται η Σίτι σε απόδοση οριακά άνω του 1.70, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν θα την βρίσκαμε πάνω από 1.50. Μπορεί και να μη «λέει» τίποτα αυτό στην πράξη. Ντέρμπι περιμέναμε με την Άστον Βίλα, αλλά το μετέτρεψε σε πάρτι, έβαλε 5 γκολ (5-1) και θα μπορούσε κι άλλα. Έπαιξε μπαλάρα, την… έκρυψε σε πολλές περιπτώσεις και έστειλε μηνύματα ότι είναι για μεγάλα πράγματα και φέτος. Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Τονάλι (6’), όπως και ο Μπαρνς (91’), βάλτε και τα δύο γκολ του Ίσακ (16’, 58’) που συνεχίζει με φόρα από πέρσι και το ένα του Γουίλσον (77’) και έχετε εικόνα. 17 τελικές «έφτιαξε» η αρμάδα του Έντι Χάου, οι 13 στην εστία, το νούμερο είναι εντυπωσιακό! Δίνονται εκτός οι Κραφτ (δεξί μπακ), Μανκίγιο (δεξί μπακ) και Γουίλοκ (κεντρικός μέσος).

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ (22:00): Προς έκπληξή μας, βρίσκουμε τα γκολ σε οριακά αποδεκτή τιμή και δεν θα προσπεράσουμε. Η αλήθεια είναι ότι αν η Νιούκαστλ δείξει τόσο καλή εικόνα όπως στην πρεμιέρα της θα δούμε πολύ ωραίο παιχνίδι. Το Over 2,5 στο 1.74 είναι η επιλογή μου για το ντέρμπι. Εύκολα θα πήγαινα και στο Over 3,5 (2.77).

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *