Προγνωστικά

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου: Από την αρχή με γκάζι

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου, για το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου (21:30): Καλή η περσινή χρονιά για τη Βέρντερ Βρέμης στη Bundesliga. Τόσο που ενώ έκλεισε τη σεζόν με άσχημο τρόπο (1 βαθμό σε 5 ματς και 1 νίκη σε 12!), εκείνη έμεινε σχετικά εύκολα στην κατηγορία. Είχε καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκειά της και η πρώτη της χρονιά με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, ήταν επιτυχής. Η φετινή, πάντως, ξεκίνησε με το αριστερό, μιας και προ ημερών γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την 3ης κατηγορίας Βικτόρια Κολωνίας με 3-2 στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Έμεινε στο 11’ με 10 παίκτες (Πίεπερ απευθείας αποβολή), προηγήθηκε δύο φορές, στο 43’ με τον Ντουκς και στο 77’ με τον Φούλκρουγκ, αλλά το τρίτο γκολ, του Μπογκίσεβιτς, στο 94’, την άφησε εκτός και έφερε… γκρίνια από την αρχή. Δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, κράτησε τον Όλε Βέρνερ στον πάγκο, αλλά και τον πρώτο της σκόρερ πέρσι και μεγάλο της αστέρι, τον Νίκλας Φούλκρουγκ. Δυνατή κίνηση η προσθήκη του Ναμπί Κεϊτά (Λίβερπουλ), μπορεί να βοηθήσει πολύ. Πάντως, ο Κεϊτά (κεντρικός μέσος) δίνεται εκτός για την πρεμιέρα, όπως και ο Κοβνάσκι (επιθετικός), ο Άγκου (δεξί μπακ), ο Σαλίφου (αμυντικός μέσος) και ο Βολτερμάντε (επιθετικός).

Η Μπάγερν Μονάχου δέχτηκε ένα ηχηρό «χαστούκι» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, μιας και διασύρθηκε με 3-0 από τη Λειψία στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας! Πηγαίνει στην Βρέμη με στόχο να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να στείλει «μηνύματα». Τέτοια, στέλνει κάθε φορά που επισκέπτεται την Βρέμη. Σκεφτείτε, μετράει 13 διαδοχικά διπλά σε επίπεδο πρωταθλήματος και τελευταία φορά που δεν κέρδισε ήταν το 0-0 τον Μάρτιο του 2009! Επίσης, η τελευταία φορά που η Βέρντερ κέρδισε εντός την Μπάγερν ήταν το 3-1 τον Οκτώβριο του 2006! Συνεχίζει με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της και προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές στο ρόστερ της. Πήρε Κιμ (στόπερ από Νάπολι), Λάιμερ (χαφ από Λειψία), Γκερέιρο (αριστερό μπακ από Ντόρτμουντ), μα η πιο σημαντική προσθήκη ήταν αυτή του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Αντίθετα, από τις πιο ηχηρές αποχωρήσεις ήταν αυτές του Σάντιο Μανέ και του Λούκας Ερναντέζ. «Φυσικά και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Θέλουμε να δείξουμε αντίδραση», ανέφερε ο Τούχελ. Πολλά τα προβλήματα. Εκτός οι Νόιερ (τερματοφύλακας), Γκερέιρο (αριστερό μπακ), Γκνάμπρι, Σαρ και Μαζράουι είναι αμφίβολοι, διαθέσιμοι ο Μίλερ και ο Τσούπο-Μοτίνγκ. Βασικός θα ξεκινήσει ο Κέιν.

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου (21:30): Κρατάω αυτήν την αντίδραση που είπε και ο Τούχελ. Και αυτό με «οδηγεί» στο 1.83. Πάμε στην επιλογή 2/2, στην απόδοση που προανέφερα, περιμένοντας από την πρωταθλήτρια Γερμανίας να μεγαλώσει την απίθανη παράδοση που έχει «χτίσει» μέσα στην Βρέμη.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *