Προγνωστικά

Ίντερ – Σαμπντόρια: Τρίποντο και… περιμένει

on

Ίντερ – Σαμπντόρια (19:00): Για την 38η και τελευταία αγωνιστική η αναμέτρηση στο Μιλάνο. Η Ίντερ ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας. Συνολικά ήταν και φέτος η καλύτερη ομάδα της χώρας, όμως μοιραία λάθη της στοίχισαν στην κούρσα του τίτλου. Πέρασε από τη Σαρδηνία με το 1-3 στην έδρα της Κάλιαρι, ήλπιζε σε στραβοπάτημα της Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα, δεν της έκατσε και τώρα περιμένει το δώρο από τη Σασουόλο. Με 81 βαθμούς είναι στο -2 από την κορυφή και θέλει ήττα των ‘ροσονέρι’ για να πανηγυρίσει. Στις 24Ν-9Ι-4Η το ρεκόρ της, με γκολ 81-32. Μοναδικό πρόβλημα για τον Ιντσάγκι ο τραυματίας Γκαλιαρντίνι, χωρίς να επηρεάζει ιδιαίτερα.

Με τους 4 βαθμούς κόντρα σε Βερόνα και Τζένοα, η Σαμπντόρια είχε ουσιαστικά ‘καθαρίσει’ πριν ηττηθεί από τη Λάτσιο και συντρίψει 4-1 τη Φιορεντίνα. Ο βασικός της στόχος ήταν η παραμονή, το κατάφερε και μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένη. Οριακά ανεκτό το ρόστερ της για την κατηγορία, δεν μπορούσε περισσότερα πράγματα. Είναι 15η, ισόβαθμη με την 16η Σπέτσια στους 36. Το ρεκόρ της φτάνει τις 10Ν-6Ι-21Η, με γκολ 46-60. Τιμωρημένος ο Κόλεϊ, τραυματίας ο Γκαμπιαντίνι και αμφίβολος ο Τζιοβίνκο.

Ίντερ – Σαμπντόρια (19:00): Υπό… νορμάλ συνθήκες θα συζητούσαμε αλλιώς. Έπεσε πάνω σε μια χρονιά όπου η Μίλαν τρυπούσε διαρκώς το ταβάνι της και όλα δείχνουν πως ο τίτλος θα καταλήξει στη δική της πλευρά του Μιλάνου. Η Ίντερ έχει την καλύτερη επίθεση στην καλύτερη, το καλύτερο goal difference (+49), πήρε το Super Coppa & το Coppa Italia, έβγαλε το λάδι της Λίβερπουλ στο Champions League αλλά δύσκολα θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Έπαιξε την καλύτερη μπάλα στην Ιταλία, σκόραρε με άνεση και αμύνθηκε ικανοποιητικά. Η Σαμπντόρια, ό,τι μπορούσε το έκανε. Επέλεξε ένα να παίξει επιθετικά με τις ομάδες του δεύτερου μισού και δικαιώθηκε. Βρήκε επιθετικά τις λύσεις που χρειάστηκε, αφού ανασταλτικά υστέρησε και δεν μπορούσε να ποντάρει στην άμυνα της.

Δεν χωράει καμιά ιδιαίτερη ανάλυση. Η Ίντερ θα κοιτάξει να μπει δυνατά, να προηγηθεί από νωρίς και μετά να έχει στημένο το αυτί στη Ρέτζιο Εμίλια. Έχει το κίνητρο και είναι πολύ ανώτερη ποιοτικά, η άμυνα της Σαμπντόρια δύσκολα θα την κρατήσει. Θα πάμε στοίχημα με το combo 1ημ./1τελ. & over 2,5 γκολ στο 1.70.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *