Προγνωστικά

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με έπαθλο το Κύπελλο

on

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20:00): H ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δίνουν ραντεβού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με στόχο το Κύπελλο Ελλάδος. Το πέμπτο τα τελευταία έξι χρόνια για τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο μετά οχτώ ολόκληρα χρόνια για τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και την περασμένη Τρίτη στην Τούμπα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-0, αλλά τις συνθήκες εντελώς διαφορετικές.

Αδιάφορο βαθμολογικά ήταν το ματς. Με rotation πήγαν και οι δύο και κυρίως ο Παναθηναϊκός, που είχε εννιά αλλαγές! Μόνο ο Σένκεφελντ και ο Γκατσίνοβιτς από τους θεωρητικά βασικούς του αγωνίστηκαν στην Τούμπα. Στον τελικό θα επιστρέψει η… καλή ενδεκάδα, θα παίξει το σχήμα που γνωρίζει. Ένα πρόβλημα υπάρχει για τον Γιοβάνοβιτς, αυτό του Μακέντα ο οποίος αποβλήθηκε την Τρίτη. Ο Ιωαννίδης είναι έτοιμος και αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20:00): Δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα ο Γιοβάνοβιτς, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ο Λουτσέσκου. Όλοι στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή για έναν ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει να κατακτήσει ένα ακόμα Κύπελλο και επί της ουσίας να… σώσει τη σεζόν του. Γιατί στο πρωτάθλημα έμεινε πίσω από πολύ νωρίς και δεν κατάφερε να επανέλθει. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να χάσει και τη δεύτερη θέση. Ένα χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως ο ΠΑΟΚ έχασε για τελευταία φορά σε τελικό Κυπέλλου το 2014 από τον σημερινό του αντίπαλο. Τον Παναθηναϊκό. Έκτοτε μετράει τέσσερις στους τέσσερις.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Μοιρασμένες είναι οι αποδόσεις στο στοίχημα. Στο 2.85 η νίκη του Παναθηναϊκού, στο 2.63 αυτή του ΠΑΟΚ. Στο 1.95 να κατακτήσουν το τρόπαιο οι πράσινοι, στο 1.85 οι Θεσσαλονικείς. Πολύ ψηλά το over, αρκετά ψηλά και το αμφίσκορο, το οποίο θα είναι και η επιλογή μας στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.94.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *